Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANSVSA: Cadavrele oilor de pe nava eşuată în Portul Midia nu pot reprezenta o sursă de contaminare cu spori de antrax a apei mării sau a mediului din zona respectivă

Publicat:

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru (ANSVSA) precizeaza ca acele cadavre ale oilor de pe nava esuata in nu pot fi o sursa de contaminare cu spori ai bacteriei care provoaca antrax a apei marii sau a mediului din zona respectiva, explicand ca animalele sunt vaccinate anual impotriva antraxului. Chiar si in eventualitatea in care vreun animal ar fi fost bolnav, sporii acestei bacterii se raspandesc in conditii de uscaciune, nu in apa marii, arata ANSVSA.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANSVSA: Ce aspecte trebuie sa aiba in vedere crescatorii de animale in perioadele caniculare

08:40, 08.06.2024 - ANSVSA: Ce aspecte trebuie sa aiba in vedere crescatorii de animale in perioadele caniculare  Crescatorii de animale au obligatia sa respecte anumite masuri specifice in perioadele caniculare, care sa asigure protectia si bunastarea animalelor si sa evite aparitia stresului termic, atrage atentia Autoritatea…

ANSVSA: Masuri obligatorii pe care trebuie sa le respecte crescatorii de animale in perioadele caniculare

07:05, 08.06.2024 - ANSVSA: Masuri obligatorii pe care trebuie sa le respecte crescatorii de animale in perioadele caniculare Masuri obligatorii pe care trebuie sa le respecte crescatorii de animale in perioadele caniculare. Crescatorii de animale au obligatia sa respecte anumite masuri specifice in perioadele caniculare,…

ANSVSA, amenzi de peste 3,4 milioane de lei in luna apilie, la operatori economici din intreaga tara / Neregulile constatate

15:55, 20.05.2024 - ”Controalele inspectorilor sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor in sectorul produselor alimentare de origine nonanimala au vizat operatorii din industria alimentara, care isi desfasoara activitatea in domenii precum: fabricarea produselor de morarit, painii si produselor de patiserie,…

Fiica vicepreședintelui ANSVSA va concura la „Miss Tourism China”

20:21, 05.05.2024 - Ioana Oleleu, fiica vicepreședintelui Autoritații Național Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor., va reprezenta Romania la prestigiosul concurs internațional Miss Tourism World din China. ”Sunt atat de incantata sa anunț participarea mea la Miss Tourism World reprezentand Romania cu mandrie…

Nereguli grave descoperite de ANSVSA la produsele lactate vandute in hipermarketurile din Romania

11:05, 29.04.2024 - Controale facute de Autoritatea Naționala Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor in perioada 16-29 martie au scos la iveala nereguli majore la produsele lactate vandute pe piața din Romania.„In perioada menționata, reprezentanții Direcțiilor Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor…

Nereguli la produsele lactate, inainte de Paște. Ce au gasit inspectorii ANSVSA in magazine

10:36, 29.04.2024 - Controale facute de Autoritatea Naționala Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) au scos la iveala nereguli majore la produsele lactate vandute pe piața din Romania. In perioada 16-29 martie s-au facut aproape 1.000 de controale in depozite alimentare autorizate/inregistrate sanitar…

Amenzi uriașe in industria alimentara din Romania. ANSVSA nu a iertat pe nimeni

16:55, 10.04.2024 - Inspectorii sanitari veterinari au dat amenzi de aproape 2 milioane de lei in luna martie a acestui an, in urma mai multor controale, ca urmare a neregulilor constatate. ANSVSA, amenzi de 2 milioane de lei Reprezentanții Autoritații Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au efectuat…

Neregulile gasite de ANSVSA in produsele lactate de pe rafturile magazinelor. S-au dau amenzi de 2,9 milioane lei

11:21, 26.03.2024 - In perioada 5 februarie-15 martie, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a facut controale pentru verificarea autenticitații și a parametrilor de calitate ai unor produse alimentare obținute prin procesarea lap


Ce parere ai despre aceasta stire?