Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, cu bustul generos la vedere, chiar în timpul antrenamentului! Vedetele au parte de o instrucție militară epuizantă!

Publicat:

 Vedetele au intrat în cel mai dur cantonament la care au fost supuse vreodata. La un moment dat, Andreea Tonciu a rams cu bustul la vedere.

Rona Hartner, Paula Chirila, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kirița, , , Andrei Ștefanescu de la , CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei au aflat ce înseamna un antrenament de soldat!

Împarțite pe echipe, vedetele au avut parte de o instructive militara de-a dreptul epuizanta.

Flotari, alergari, evitat obstacole, antrenamentul le-a…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Program Formula 2™ și Formula 3™, Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna. Urmarește spectacolul de pe circuitul Imola, 17–19 mai

15:36, 14.05.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Au fost surprinse bete in public! Vedetele din Romania și nu numai, in ipostaze halucinante [GALERIE FOTO]

23:01, 24.04.2024 - De-a lungul timpului, mai multe nume cunoscute din showbiz-ul internațional și național au fost surprinse in ipostaze jenante, mai exact: bete in public! Fiind identificate intr-o stare evidenta de ebrietate, imaginile cu acestea au facut deliciul publicului din Romania sau din afara. Printre aceste…

Program Formula 1™, Marele Premiu al Chinei. Urmarește al cincilea weekend de spectacol de pe circuit, 19 – 21 aprilie

11:20, 15.04.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Columbia - Romania 3-2. Tricolorii au intrerupt seria invincibilitații! Meciul a fost liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

23:35, 26.03.2024 - Romania a fost invinsa de Columbia in cel de-al doilea meci amical din acest an, scor 3-2. Partida s-a desfașurat la Madrid și a fost LIVE pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro și liveVIDEO in AntenaPLAY. Golurile au fost inscrise de Cordoba, Arias și Asprilia, pentru sud-americani, respectiv Hagi…

Columbia - Romania 3-1 (Rep.2). Meciul se vede liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

23:25, 26.03.2024 - Romania intalnește Columbia in cel de-al doilea meci amical din acest an, care se va disputa marți, 26 martie, de la 21:30. Partida va avea loc la Madrid și va fi LIVE pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro și liveVIDEO in AntenaPLAY.

Program Formula 1™. Urmarește al doilea weekend din calendarul Formula 1™ 2024. Marele Premiu al Arabiei Saudite, 7 - 9 martie

12:40, 06.03.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

George Tanase, ironii pe scena de la „iUmor” despre reclame: „Intra peste tine in casa, deodata te trezești cu ele, de ai impresia ca au venit mascații!”

12:51, 28.02.2024 - Comediantul George Tanase revine in postura de invitat special pe scena „iUmor”, duminica, 3 martie, de la 20:00. Fostul concurent de la „America Express” a starnit hohote de ras in platoul emisiunii de la Antena 1.Cel de-al treilea episod din noul sezon „iUmor – Alege comedia” sezonul 16 va putea fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?