Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZA Telekom Romania pe lista scurta a Global Carrier Awards 2016

Publicat:

Potrivit comunicatului din 27 septembrie 2016, operatorul nostru este nominalizat la trei categorii in cadrul 2016: 'Cel mai bun operator wholesale din ', 'Cea mai buna echipa de vanzari wholesale' si 'Cea mai rapida extindere a serviciilor 4G'. Daca primele doua nominalizari nu surprind, Telekom prin fostul RomTelecom avand o infrastructura de telecomunicatii bine dezvoltata in teritoriu oferita spre folosire altor operatori de telecomunicatii, ultima nominalizare ma cam pune pe ganduri.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Intai se selecteaza țintele de pe lista scurta!" | Atacul Israelului in Iran, cel mai devreme miercuri noaptea, spune generalul (r) Cristian Barbu

15:50, 16.04.2024 - Generalul (r) Cristian Barbu a comentat la Antena 3 CNN perspectiva unei lovituri israelian asupra Iranului, dupa ce Cabinetul de razboi al statului evreu a convenit sa dea un raspuns militar la atacul masiv lansat de Teheran, saptamana trecuta.

FOTO! A inceput expertiza tehnica pentru restaurarea Casei Alecsandri. Ivancea: „Imobilul se va adauga pe lista scurta a obiectivelor culturale bacauane”

17:05, 10.04.2024 - A demarat prima etapa din procesul de restaurare a Casei „Vasile Alecsandri”. Astazi, președintele Consiliului Județean Bacau, Valentin Ivancea, și reprezentanții constructorului au mers pe șantier, pentru a verifica modul in care s-au inceput lucrarile de intervenție, aflate acum in faza de expertizare…

Lista completa a localitaților din Romania care vor mai avea pacanele: Zeci de orașe importante raman fara jocuri de noroc (Analiza)

19:11, 09.04.2024 - Camera Deputaților a adoptat, marți, o lege care prevede ca salile de jocuri de noroc din localitațile care au sub 15.000 de locuitori vor fi inchise. „Industria jocurilor de noroc, industria pacanelelor, va suferi prima mare infrangere in Parlamentul Romaniei”, spune Alfred Simonis, relateaza Mediafax.

Luis Enrique si Hansi Flick, pe lista scurta pentru a-i succede lui Xavi

10:15, 28.03.2024 - FC Barcelona are mai multe variante in vedere pentru a-i succede lui Xavi, care si-a anuntat plecarea de la club in vara. Totusi, potrivit Mundo Deportivo, oficialii de la FC Barcelona spera in primul rand sa-l convinga pe Xavi sa renunte la decizia de a pleca, potrivit news.ro In cazul in care acesta…

Halep și lista care i-ar da fiori: de ce trebuie sa fim rabdatori cu Simona in urmatoarele luni ANALIZA

07:15, 15.03.2024 - Sa te intorci in circuitul feminin la 32 de ani, dupa o absența de peste 18 luni, inseamna o misiune infernala. Nu doar pentru Simona Halep, ci pentru orice sportiva care s-ar afla intr-o asemenea situație. Avem și dovada clara in acest sens.

Zi de Zi 20 de ani / Presa independenta din Romania – scurta analiza laica

10:16, 14.03.2024 - Scriind aceste randuri, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la inființarea cotidianului Zi de Zi, nu-mi pot stapani o privire retrospectiva asupra experiențelor mele ca cititor de presa autohtona. Periplul a inceput in anii "80 ai regimului Ceaușescu și a fost prelungit, mai tarziu, cu lecturi din…

Cum ajung PSD și PNL sa caștige la mustața jumatate din mandatele pentru Parlamentul European, daca merg cu lista comuna ANALIZA

21:35, 06.03.2024 - Alianța PSD-PNL ar caștiga peste jumatate din mandatele de europarlamentari la alegerile din 9 iunie, insa tracțiunea electorala a acestora este mai redusa fața de candidaturile pe liste separate. Un rol important e jucat de procentul obținut de partidele care nu trec pragul.

Antrenorii aflați pe lista scurta pentru preluarea Barcelonei

10:05, 28.02.2024 - Xavi a anunțat in urma cu cateva saptamani ca nu va mai continua din vara pe banca tehnica a Barcelonei, iar oficialii catalanilor sunt in cautari pentru a aduce un nou antrenor la campioana Spaniei.


Ce parere ai despre aceasta stire?