Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Baniciu, așa cum nu ai mai văzut-o! Le-a arătat tuturor de ce i se spune "funduleț". Imagini incendiare

Publicat:

este, fara doar și poate, una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Blondina este deținatoarea unui posterior devenit deja celebru pe rețelele sociale, pe care și-a expune de fiecare data cand are ocazia, fara rețineri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini emoționante cu Diana Videanu, soțul acesteia și fiica lor! Micuța a aratat ca mami și tati sunt cei mai importanți pentru ea! / PAPARAZZI

22:51, 16.05.2024 - Imagini rare cu Diana Videanu, soțul ei și fiica lor! Fara doar și poate, micuța a aratat ca mami și tati sunt cei mai importanți pentru ea. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene de la noi din țara, au fost pe „urmele” lor i-au surprins in ipostaze emoționante.

Ana Baniciu, urare emoționanta pentru mama sa, de 8 martie. Ce imagini a postat cantareața: ”Toata iubirea spre tine” / FOTO

14:20, 08.03.2024 - Ana Baniciu iși celebreaza mama cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor. Cantareața ii mulțumește pentru tot ce a facut pentru ea și marturisește ca mereu va fi fetița sa. Cea care i-a dat viața a decedat in urma cu aproape doi ani, este celebrata permanent, iar amintirea este menținuta vie.

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?