Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Americanii, pregătiți de război. Avioanele SUA au survolat Bagdadul, la Casa Albă este reunire de urgență

Publicat:

Mai multe avioane militare au survolat Bagdadul azi dimineața, a informat presa internaționala, dupa ce Iranul a tras cu rachete balistice asupra unor baze militare din Irak unde sunt stationati soldati americani.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ofical de la Casa Alba: Washingtonul nu doreste o escaladare cu Iranul, insa va continua sa apere Israelul

19:45, 15.04.2024 - "Nu cautam escaladarea, insa vom continua sa aparam Israelul si sa protejam efectivele noastre in regiune", a declarat Blinken la inceputul unei intrevederi la Washington cu prim-ministrul adjunct irakian Muhammad Ali Tamim, conform AFP."Cred ca acest weekend a demonstrat ca Israelul nu trebuie sa se…

Mesajul așteptat de toata lumea! SUA nu vor nici o 'escaladare', nici un 'razboi' cu Iranul (Casa Alba)

18:05, 14.04.2024 - Mesajul așteptat de toata lumea! SUA nu vor nici o 'escaladare', nici un 'razboi' cu Iranul (Casa Alba)Statele Unite nu vor nici o "escaladare", nici un "razboi in toata regula cu Iranul", a insistat duminica un purtator de cuvant al Casei Albe,

SUA nu vor nici o „escaladare”, nici un „razboi” cu Iranul (Casa Alba)

18:05, 14.04.2024 - Statele Unite nu vor nici o „escaladare”, nici un „razboi in toata regula cu Iranul”, a insistat duminica un purtator de cuvant al Casei Albe, John Kirby, la o zi dupa ce Republica Islamica a lansat un atac fara precedent asupra Israelului, relateaza AFP.

Un nou razboi in Orientul Mijlociu. Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU / Antonio Guterres: 'Sunt profund alarmat'

08:45, 14.04.2024 - Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta duminica, la cererea Israelului, la o zi dupa ce Iranul a lansat peste 200 de drone si rachete impotriva statului evreu, ca raspuns la o lovitura impotriva consulatului iranian din Damasc, a anuntat presedintia malteza a Consiliului, relateaza AFP,…

Primarul Kievului cere aliaților Ucrainei ajutoare militare de urgența: „Va aparam și pe voi. Acesta nu e razboi, e terorism”

11:40, 12.04.2024 - Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a solicitat de urgenta noi ajutoare militare de la aliatii Ucrainei pentru a respinge atacurile intensificate ale Rusiei asupra tarii sale, relateaza dpa, citata de Agerpres.

Razboi electronic in Europa: Avioanele civile raporteaza blocarea semnalului GPS. „Rusia ataca teritoriul suveran al țarilor NATO”

07:06, 31.03.2024 - Avioanele care zboara deasupra regiunii baltice raporteaza un numar tot mai mare de bruiaje ale semnalului GPS sau semnale GPS false, iar Rusia este vazuta ca fiind vinovata pentru activarea sistemelor de razboi electronic, scrie Politico.

China a trimis 11 nave de razboi in jurul Taiwanului și a ridicat avioanele militare

11:35, 28.02.2024 - Unsprezece nave chineze au fost detectate in decurs de 24 de ore in jurul Taiwanului, a declarat miercuri Ministerul Apararii taiwanez, un record de la inceputul acestui an, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.


Ce parere ai despre aceasta stire?