Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ambasadorul României la Washington: Am fost primit la Departamentul de Stat în mai puțin de 24 de ore. Este „o rară excepție”

Publicat:

Noul ambasador al Romaniei la Washington, , spune ca a fost primit la Departamentul de Stat al SUA la mai puțin de 24 de ore de la sosire, ceea ce demonstreaza importanța pe care SUA o acorda relației cu Romania.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii vor putea calatori in America fara viza. Ambasadorul Romaniei in SUA: „Sunt foarte optimist ca acest lucru se poate intampla anul viitor”.

10:55, 25.04.2024 - Romanii vor putea calatori fara viza in Statele Unite ale Americii de anul viitor. Romania face eforturi susținute pentru a intra in programul Visa Waiver, potrivit ambasadorului Romaniei in SUA, Andrei Muraru.

Andrei Muraru dupa condamnarea Romaniei la CEDO: Romania trecutului și a fantomelor sale a facut posibila aceasta rușine acum 25 de ani

19:25, 23.04.2024 - Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii a comentat pe Facebook condamnarea Romaniei la CEDO pentru revenirea asupra unor sentințe istorice pentru crime legate de Holocaust, in urma rejudecarii si achitarii in anii 1990 a doi ofiteri, condamnati pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii.…

Rușii au schimbat numele filmului „Civil War”, care șocheaza SUA, și-l difuzeaza sub un nume „spre deliciul propagandiștilor lui Putin”

07:35, 22.04.2024 - ​Pelicula „Civil War”, lungmetrajul cineastului britanic Alex Garland, descrie un razboi civil in SUA și a perplexat, captivat și speriat spectatorii din America. Filmul, care poate fi vazut și in Romania, a intrat in sali și in Rusia, cu un mare succes, dar cu un nume schimbat fața de restul lumii.…

(video) Ultimul buton auriu la „Romanii au talent”. Cine sunt tinerii care au primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș: „Mai aveam puțin și ne urcam pe masa”

15:05, 21.04.2024 - Corul Regal din Romania a primut ultimul buton auriu pe scena talentelor din țara vecina. Tinerii, care au a cantat pentru regi și Papa Francisc, au ridicat membrii juriului in picioare și au obținut aplauze pentru minute in șir cu un moment total diferit de ceea ce fac in general. Incantați de ceea…

Blinken va fi primit de Macron saptamana viitoare la Paris

23:05, 27.03.2024 - Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, va merge saptamana viitoare in Franta unde se va intalni cu presedintele Emmanuel Macron pentru a discuta in special despre sprijinul acordat Ucrainei, a anuntat miercuri Departamentul de Stat de la Washington, scrie AFP. Vizita are loc in plina intensificare…

Ambasadorul roman in SUA: Romania a facut pași extraordinari pentru admiterea in Visa Waiver

09:05, 25.03.2024 - Ambasadorul Romaniei in SUA, Andrei Muraru, afirma luni, intr-o postare pe Facebook, ca statul roman a facut „pași extraordinari” pentru admiterea Romaniei in Programul Visa Waiver, factorul decisiv urmand sa fie indeplinirea criteriului ratei de refuz. „Am avut o noua intalnire vineri, 22 martie a.c.,…

Ambasadorul roman in SUA, la discursul lui Joe Biden: „Are mereu un cuvant bun despre Romania”

12:25, 08.03.2024 - Ambasadorul Romaniei in SUA, Andrei Muraru, a afirmat in urma discursului lui Joe Biden despre starea natiunii, ca reprezinta un apel la trezire pentru cei care inca mai cred ca pacea poate exista fara lupta și costuri.

Ambasadorul Romaniei in SUA, Andrei Muraru, a asistat la discursul lui Joe Biden: "Are mereu un cuvant bun despre Romania"

11:41, 08.03.2024 - Ambasadorul Romaniei in SUA, Andrei Muraru, a asistat la discursul lui Joe Biden despre starea natiunii, despre care spune ca este un apel la trezire pentru cei care inca mai cred ca pacea poate exista fara lupta și fara costuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?