Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amanta lui Guță, pictorial INCENDIAR! Cum ”îl fierbe” blondina pe manelist

Publicat:

Nicolae Guța a fost implicat, nu cu prea mult timp in urma, intr-o relație extraconjugala cu o moldoveanca focoasa, blonda și, evident, extrem de sexy. Dar, chiar daca relația dintre cei doi nu a durat foarte mult, manelistul intorcandu-se in genunchi la soția lui, blondina Cristina, Nina, amanta artistului, pare sa știe cum sa profite de celebritatea de moment pe care a dobandit-o.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație in procesul dintre Narcisa Balaban și fostul iubit! Magistrații il trimit direct in detenție

22:50, 15.04.2024 - Rasturnare de situație in procesul in care Narcisa, fosta iubita a lui Nicolae Guța, se judeca cu fostul partener de viața, dupa ce, in urma cu patru ani, femeia care i-a oferit manelistului un copil, a fost batuta cu bestialitate.

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

La ce tehnica de infrumusețare apeleaza soția lui Nicolae Guța. Cum arata Cristina acum / FOTO

14:55, 24.03.2024 - Soția lui Nicolae Guța este foarte atenta la aspectul ei fizic, astfel ca ea nu asa oricum din casa. Recent, Cristina le-a aratat fanilor la ce tehnica de infrumusețare apeleaza. Iata cum arata acum partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Imaginile pe care nepoata lui Nicolae Guța le-ar vrea șterse de pe internet! Cum arata blondina, de fapt!

23:45, 17.03.2024 - Spynews.ro va prezinta in exclusivitate imagini pe care nepoata lui Nicolae Guța, Sonia Ferrari, le-ar vrea șterse de pe internet. Cum arata blondina atunci cand crede ca nu o vede nimeni și cu ce probleme se confrunta.

Cum arata actuala iubita a lui Nicolae Guța. Ea este femeia care l-a facut sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina / FOTO

11:31, 06.03.2024 - Nicolae Guța iubește din nou! Cunoscutul manelist este mai fericit ca niciodata in brațele noii sale partenere. Iata cine este femeia care l-a facut pe interpretul de muzica de petrecere sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina!

Cați bani a aruncat pe plante primarul amorezat din Botoșani. Edilul indragostit a umplut orașul cu florile preferate ale amantei - FOTO

07:25, 07.02.2024 - Pentru amenajarea orașului, primarul ar fi folosit in august 2022 nu mai puțin de 12.000 de bulbi de crini și peste 23.000 de bulbi de lalele, pentru care s-au platit din bani publici peste 318.000 de lei.Delirul nu s-a oprit aici: la cateva luni de la prima achiziție de flori, primaria a mai cumparat…


Ce parere ai despre aceasta stire?