Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă cu bombă în România. Ce i-a panicat pe oamenii legii

Publicat:


O patrula de ordine publica a descoperit, joi dimineața, o geanta abandonata pe o cutie de protecție a gazelor din fața unei benzinarii din centrul municipiului Piatra Neamț.

Perimetrul a fost inchis traficului rutier pe o raza de 500 de metri, dar pietonii s-au putut apropia la circa 100 de metri.

Totuși, alerta cu bomba a fost ridicata în jurul orei 10.22, dupa ce proprietarul genții, o femeie fara adapost, a fost identidicat de polițiști.

"Cea care a abandonat geanta este o persoana fara adapost din municipiul . A pus geanta acolo si a plecat sa…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițiștii, incatușați in fața violenței domestice. Oamenii legii nu invața in școala cum sa recunoasca și sa apere victimele abuzurilor fizice

04:05, 04.06.2024 - Doar 1 din 10 agresori poarta brațara de monitorizare in Romania. Practic, anul acesta au fost montate doar 460 de dispozitive, deși au existat peste 4.000 de parteneri abuzivi reclamați la Poliție. Iar oamenii legii, care ar trebui sa recunoasca violența domestica, nu știu sa faca acest lucru.

O noua alerta cu bomba falsa la liceul din Chișinau

12:26, 22.05.2024 - O noua alerta cu bomba falsa la Liceul Teoretic „Natalia Gheorghiu” din Chișinau. O persoana a sesizat, in aceasta dimineața, oamenii legii ca in instituția de invațamint s-ar afla un obiect explozibil, informație care s-a dovedit a fi eronata. Pe caz a fost inițiat un proces penal, iar oamenii legii…

Alertele cu bomba in capitala au fost false

12:40, 16.05.2024 - 12:11 // Alertele cu bombe s-au dovedit a fi false, anunța oamenii legii. Trei instituții de invațamint din Chișinau ar fi minate. Alertele cu bomba au fost anunțate printr-un apel telefonic, in aceasta dimineața, 16 mai. La fața locului au intervenit oamenii legii, noteaza Noi.md. Potrivit informațiilor…

Alerta in Maramureș! Poliția cere ajutorul cetațenilor: Un barbat de 43 de ani este cautat de oamenii legii.foto

20:50, 15.05.2024 - Alerta in Maramureș! Poliția cere ajutorul cetațenilor: Un barbat de 43 de ani este cautat de oamenii legii.foto Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate…

Noi inregistrari-bomba cu oamenii papușarului Coldea. Anca Alexandrescu demasca rețeaua de infractori din Sanatate. LUNI, la ora 20:00!

14:10, 02.05.2024 - Continua dezvaluirile secolului in Romania. Statul Subteran care a sufocat țara in ultimele decenii este dezgropat numai la Realitatea PLUS Continue reading Noi inregistrari-bomba cu oamenii papușarului Coldea. Anca Alexandrescu demasca rețeaua de infractori din Sanatate. LUNI, la ora 20:00! at Tabu.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

FOTO | A pus in alerta un oraș intreg: Un elev din Romania a dus la școala un stabilizator de bomba

17:50, 08.04.2024 - Un elev a dus luni la școala din comuna Mogoșești Siret, județul Iași, un element de muniție. Este vorba de un stabilizator de bomba, pentru ridicarea caruia au intervenit pirotehniștii din cadrul ISU Iași.

Alerta langa Capitala! Polițiștii din Ilfov au saltat un traficant de arme / Foto

17:46, 20.03.2024 - Alerta langa Capitala! Polițiștii din Ilfov au saltat un traficant de arme / FotoPolițiștii din Ilfov au dat, miercuri, o lovitura in Magurele, localitate aflata chiar langa București. Oamenii legii au reținut un traficant de arme, la scurt timp dupa ce au primit informația ca cineva vinde un pistol.Oamenii…


Ce parere ai despre aceasta stire?