Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Al doilea satelit românesc construit de elevi va fi lansat de la Space X, în noiembrie, la bordul unei rachete Falcon 9

Publicat:

Al doilea satelit romanesc construit de cinci elevi de la de a trecut testele si va fi lansat de la Space X, in noiembrie, la bordul unei rachete Falcon 9.

Citeste articolul mai departe pe tvr.ro…  

Sursa articol: tvr.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fost elev al Școlii „Badulescu”, pentru al doilea an consecutiv pe primul loc la Olimpiada Naționala de  Chimie

14:20, 03.05.2024 - Matei Ursachescu, fost elev al Școlii „Capitan Av. Mircea T. Badulescu”, este elev in clasa a X-a, in Capitala, la Liceul Internațional de Informatica. El a participat la Olimpiada Naționala de Chimie de la Buzau, unde s-a clasat pe primul loc. De asemenea, el s-a clasat și pe locul al III-lea in lotul…

Atacul Israelului vine dupa ce Iranul a lansat sute de drone și rachete asupra teritoriului sau VIDEO

08:30, 19.04.2024 - Conflictul dintre Iran și Israel a intrat intr-o noua etapa. La cateva zile dupa ce a fost ținta unui atac iranian, țara aflata in razboi cu mișcarea islamista palestiniana Hamas a lansat un atac asupra Iranului.

Iranul a lansat o serie masiva de 200 de drone ucigase, rachete balistice si de croaziera / Ce pagube au reușit sa produca

04:50, 14.04.2024 - Iranul a lansat peste 200 de drone si rachete catre Israel, dintre care "marea majoritate" a fost interceptata fara consecinte grave, doar o baza militara suferind "pagube minore", informeaza AGERPRES.

Cele doua Coreei se bat in sateliți de spionaj

11:40, 08.04.2024 - Coreea de Sud a anuntat luni ca a plasat pe orbita un al doilea satelit militar spion, intr-un context de intensificare a cursei spatiale cu vecinul sau nord-coreean. Satelitul, fabricat in Coreea de Sud si transportat de o racheta Falcon 9 a companiei Space X, a stabilit o comunicare cu o statie terestra…

Coreea de Sud a lansat al doilea satelit-spion in spațiu ca sa urmareasca Coreea de Nord

11:30, 08.04.2024 - Ministerul sud-coreean al Apararii a anuntat luni ca cel de-al doilea satelit de spionaj de productie interna a intrat pe orbita dupa ce a fost lansat cu o racheta SpaceX Falcon 9 de la Centrul Spatial John F. Kennedy din Florida, relateaza Reuters.

Ruși au lansat o ploaie de rachete și drone asupra Ucrainei. Kievul are nevoie de arme occidentale ca sa le distruga

10:40, 28.03.2024 - In noaptea de 28 martie, invadatorii ruși au atacat regiunile Ucrainei cu rachete și 28 de drone Shahed din Crimeea și regiunea Kursk. Apararea antiaeriana ucraineana a doborat 26 de drone și o racheta deasupra Odesei, a anunțat comandantul Forțelor Aeriene, Nikolai Oleșciuk.

Rusia lanseaza lovituri cu rachete folosind imagini din satelit furnizate de companii americane | The Atlantic

06:35, 19.03.2024 - Loviturile pe teritoriul Ucrainei sunt efectuate de ruși dupa ce primesc imagini din satelit realizate de companii americane, scrie The Atlantic, citand o sursa militara ucraineana dar și oficiali ai oficialilor și companiilor Maxar și Planet.

Iranul anunța ca a tras pentru prima oara rachete balistice cu raza lunga de actiune de la bordul unei nave de razboi

20:25, 13.02.2024 - Iranul a anunțat marti ca a lansat pentru prima oara doua rachete balistice cu raza lunga de actiune de la bordul unei nave de razboi, Shahid Mahdavi, la Golful Oman - o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar.


Ce parere ai despre aceasta stire?