Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ai grijă de sănătatea ta - Top 10 analize pe care trebuie să le faci periodic

Publicat:

Ca sa previi anumite afectiuni, este mai mult decat indicat sa faci periodic analize medicale, cum ar fi testele de sange, de vedere. O data la 6 luni ar fi bine sa faci un control stomatologic si nu ezita sa te programezi la medic pentru ecografii abdominale, mamare, mai ales cand ai probleme.

Cum preventia este cel mai bun tratament, adopta in stilul tau de viata obiceiul de a-ti verifica sanatatea prin efectuarea unor analize medicale ce trebuie efectuate periodic.

Mergi la control oftalmogic

In special cand lucrezi la calculator, este esential sa iti testezi vederea, dar si…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control la un spital din București. 20 de pacienți ar fi murit in patru zile la secția ATI a unitații medicale, dupa administrarea incorecta a unui medicament.

18:30, 11.04.2024 - In cadrul Sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon” din Bucureștii ar fi decedat, in perioada 4 - 7 aprilie, 20 de pacienti din cauza administrarii incorecte a unui medicament. Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control.

Analize medicale gratis la o unitate a CEO

06:20, 03.04.2024 - Unul din prestatorii de servicii ai Complexului Energetic Oltenia, Medserv Min, va oferi analize medicale gratuit. Va fi instalat un cort in fața sediului. Aici publicul va putea sa iși verifice glicemia și tensiunea. Cortul va fi deservit de doua asistente medicale. Conducerea Medserv Min pregatește…

Consultații medicale gratuite in șase județe. „Prevenția nu este o opțiune pentru ei, iar vizitele la medic sunt rare”

08:05, 30.03.2024 - Caravana „Sanatatea vine la tine”, care se organizeaza pentru al treilea an de catre Alianța Pacienților Cronici din Romania (APCR) in parteneriat cu mai multe firme, ajunge in perioada martie – iunie in șase județe ale țarii, in localitați in care cetațenii au acces redus la serviciile medicale.

Cum sa te bucuri de beneficiile asigurarii de sanatate. Cu cardul EasyPay, accesezi toate serviciile medicale necesare, fara niciun stres

10:20, 27.03.2024 - Sanatatea este importanta pentru o viața fericita. Traiești intr-o lume agitata, plina de neprevazut și de tensiuni. Așa ca, vrei nu vrei, te expui in fiecare zi unui stil de viața nesanatos și poate chiar ai și un regim alimentar necorespunzator. Iți dorești sa fii bine, insa sanatatea depinde foarte…

Zodiile care trebuie sa aiba mare grija la sanatatea lor in perioada care urmeaza. Ce probleme medicale ar putea sa apara

16:40, 18.03.2024 - Intr-o lume in continua schimbare, in care stresul și ritmul alert al vieții cotidiene pot afecta sanatatea noastra fizica și mentala, este important sa fim conștienți de nevoile noastre individuale.

Ionel Bogdan: „Sanatatea maramuresenilor – grija prezentului, investitia pentru viitor” – Conferinta Romania Inteligenta a ajuns in Baia Mare!!!

06:00, 12.03.2024 - Onorați sa promovam Maramureșul, din nou, la nivel național! „Sanatatea maramuresenilor – grija prezentului, investitia pentru viitor” – Conferinta Romania Inteligenta, campania derulata de Antena 3 CNN, a ajuns in Baia Mare Jurnalistul Adrian Ursu și colegii sai de la postul de televiziune Antena 3…

Toți romanii, cu sanatatea la control! Analizele periodice obligatorii, primul pas ca sa ne facem bine

20:46, 20.02.2024 - Autoritațile doresc o noua evaluare a sanatații romanilor. Oficialii recunosc faptul ca suntem o nație de oameni suferinzi intr-un sistem aflat in colaps, iar printre motive se numara lipsa aproape totala a prevenției.


Ce parere ai despre aceasta stire?