Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adi Mutu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu. Mesaj direct pentru contestatarii selecţionerului: „Să nu fim răutăcioşi!”

Publicat:

i-a luat apararea lui , dupa KosovoRomania, scor 0-0, in grupa I din preliminariile EURO 2024. 1 crede ca selectionerul nationalei tricolore nu merita sa fie judecat atat de aspru dupa remiza de la Pristina. s-a chinuit in deplasarea de la Kosovo. Risca sa plece invinsa, […] The post i-a luat apararea lui . Mesaj direct pentru contestatarii selectionerului: „Sa nu fim rautaciosi!” appeared first on .

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conducerea „cainilor” a comentat dezastrul de la Galati! Mesaj direct pentru jucatori: „La salariile pe care le primesc…”

00:01, 09.04.2024 - Conducerea „cainilor” a comentat dezastrul de la Galati! Administratorul judiciar al lui Dinamo, Razvan Zavaleanu, a subliniat ca s-ar fi asteptat la un efort mai mare de la jucatorii „alb-rosii”, avand in vedere ce salarii au acestea. Zavaleanu a punctat ca salariile sunt la zi, iar Dinamo nu are acum…

Anghel Iordanescu, mesaj dur pentru „tricolori”: „I-ați vazut pe columbieni?”

16:50, 28.03.2024 - Fostul selecționer Anghel Iordanescu a fost in cantonament cu echipa naționala in Spania, unde Romania a pierdut impotriva Columbiei, scor 2-3. „Generalul” i-a urmarit de aproape pe „tricolori” și le-a transmis clar ca trebuie sa iși rezolve probleme la cluburi. Edi Iordanescu, fiul lui Anghel și selecționerul…

„Va fi un play-off cum merita Romania!” Adi Mutu anunta o lupta nebuna pentru castigarea Ligii 1: „De asta am venit aici!”

03:00, 18.02.2024 - Adi Mutu a transmis un mesaj razboinic si anunta o lupta nebuna pentru castigarea Ligii 1. „Briliantul” a avut prima reactie dupa ce CFR Cluj a castigat meciul cu FCU Craiova, scor 3-1, din etapa a 26-a a Ligii 1. CFR Cluj a avut nevoie de 13 minute pentru a deschide scorul in Banie. El […] The post…

Romania va intalni Kosovo, Cipru si Lituania sau Gibraltar in grupele Ligii Natiunilor. Edi Iordanescu: „Obiectivul Romaniei trebuie sa fie primul loc”.

09:15, 09.02.2024 - Nationala de fotbal a Romaniei va evolua in Grupa C2 din editia 2024-2025 a Ligii Natiunilor, alaturi de Kosovo, Cipru si Lituania sau Gibraltar, potrivit tragerii la sorti efectuate joi seara la Paris.

Liga Natiunilor, faza grupelor. Romania va intalni Kosovo, Cipru si Lituania sau Gibraltar. Tricolorii sunt in grupa C2

03:00, 09.02.2024 - Liga Natiunilor. Reprezentativa Romaniei va intalni Kosovo, Cipru si Lituania sau Gibraltar in grupele Ligii Natiunilor, conform tragerii la sorti care a avut loc, joi, la Paris. Tricolorii vor evolua in Liga C. Articolul Liga Natiunilor, faza grupelor. Romania va intalni Kosovo, Cipru si Lituania sau…

Kosovo vrea revansa in fata Romaniei, in Liga Natiunilor! Presedintele Federatiei, mesaj clar: „Primul meci sa fie la Bucuresti!”

03:00, 09.02.2024 - Kosovo vrea revansa in fata Romaniei, in Liga Natiunilor. Presedintele Federatiei din Kosovo a facut un anunt triumfator, dupa tragerea la sorti a grupelor, marturisind ca isi doreste ca primul meci sa fie la Bucuresti. Romania si Kosovo se vor duela din nou, de data aceasta in grupa Ligii Natiunilor,…

Edi Iordanescu, prima reacție dupa ce Romania și-a aflat adversarele din Liga Națiunilor

21:26, 08.02.2024 - ​Aflata in prima urna valorica a Liga C, naționala Romaniei a fost repartizata in Grupa 2 a Ligii Națiunilor, alaturi de Kosovo, Cipru și caștigatoarea barajului dintre Lituania și Gibraltar.

Tehnicianul roman care a antrenat in Cipru analizeaza grupa „tricolorilor”: „Nu se poate pune un semn de intrebare la diferența de valoare dintre noi și ei”

20:10, 08.02.2024 - Eugen Neagoe (56 de ani), antrenorul celor de la FC Argeș, a comentat tragerea la sorți a grupelor din Liga Națiunilor. Romania a fost repartizata in grupa C2 și va intalni Kosovo, Cipru și invingatoarea barajului dintre Lituania și Gibraltar. Fost antrenor in Cipru la Aris Limassol și Nea Salamis,…


Ce parere ai despre aceasta stire?