Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accidentul de la Chesinț. Ambele victime internate, una a fost supusă unei intervenții chirurgicale

Publicat:
Accidentul de la Chesinț. Ambele victime internate, una a fost supusă unei intervenții chirurgicale

Azi noapte in jurul orelor 01:00 a avut loc un accident rutier in localitatea Chesinț. Din puținele informații pe care le deținem, o motocicleta a... The post Accidentul de la Chesinț. Ambele victime internate, una a fost supusa unei intervenții chirurgicale appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nadlac: Doua victime transportate la spital in urma unui accident rutier

09:06, 22.04.2024 - Doua persoane au ajuns la spital, duminica seara, in urma unui accident rutier produs pe DN7, la intrare in orașul Nadlac, in care au fost... The post Nadlac: Doua victime transportate la spital in urma unui accident rutier appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Viorica de la Clejani, pe masa de operație! Artista a fost supusa unei intervenții chirurgicale care a durat 3 ore: "Aveți grija de sanatatea..." / FOTO

22:10, 13.04.2024 - Viorica de la Clejani a trecut prin momente dificile. Artista a fost supusa unei intervenții chirurgicale care a durat 3 ore. Cum se simte acum. Cantareața a facut publice primele imagini de pe patul de spital.

Claudia Iosif a fost supusa unei noi intervenții chirurgicale! Babs continua transformarile, dupa desparțirea de Dorian Popa / FOTO

12:50, 06.03.2024 - Claudia Iosif a ajuns, din nou, pe mainile medicilor. De aceasta data, Babs a fost supusa unei noi intervenții chirurgicale, iar efectele vor fi uluitoare. Fosta iubita a lui Dorian Popa continua transformarile, dupa desparțirea de celebrul vlogger.

Vica Blochina, supusa unei noi intervenții chirurgicale. La ce procedura a apelat vedeta: „O operație destul de complicata...” / VIDEO

15:25, 27.02.2024 - Vica Blochina va fi supusa unei noi intervenții chirurgicale. Vedeta a decis sa apeleze la o noua operație estetica. Iata ce procedura iși face de aceasta data, dar și ce a transmis prin intermediul rețelelor de socializare!

A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute!

19:50, 16.02.2024 - Soferul unui autoturism a facut atac de cord la volan și a murit, dupa ce a acrosat o femeie in Stei. Accidentul rutier s-a petrecut... The post A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Prințesa de Wales supusa unei intervenții chirurgicale

09:20, 08.02.2024 - Prințesa de Wales supusa unei intervenții chirurgicale abdominale cu succes. The post Prințesa de Wales supusa unei intervenții chirurgicale appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Sofia Goggia a fost supusa unei interventii chirurgicale

21:20, 05.02.2024 - Schioara italiana Sofia Goggia a fost operata luni dupa-amiaza la Milano, pentru o fractura de tibie si de maleola tibiala la piciorul drept. Ea s-a accidentat dupa ce a cazut la antrenamentul de luni dimineata.Ea a fost operata "cu succes", potrivit Federatiei italiene a sporturilor de iarna. A…


Ce parere ai despre aceasta stire?