Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident straniu pe Valea Oltului. O familie a căzut cu mașina de pe șosea într-un lac format de râul Olt VIDEO

Publicat:

Un accident rutier s-a petrecut duminica dupa-amiaza, 26 noiembrie 2023, pe , in Valcea. O mașina a cazut de pe șoseaua DN7 intr-un lac format in urma modificarii traseului Oltului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Valcea! Un barbat și-a pierdut viața dupa ce s-a rasturnat cu mașina / FOTO

08:46, 03.06.2024 - In aceasta dimineața un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN 7, km 206+850m, in localitatea Brezoi, Valcea. Potrivit primelor informații transmise de oamenii legii, soferul unei mașini a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe partea carosabila.

Accident grav in Valcea, provocat de un șofer baut! O persoana a murit și alte doua au fost grav ranite dupa ce o mașina și un autocar s-au ciocnit / FOTO

16:30, 16.05.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN 67, in judetul Valcea! Un barbat in varsta de 65 de ani și-a pierdut viața, iar alte doua femei au fost grav ranite. In cazul șoferului de autocar, in urma testarii cu aparatul etilotest, a reieșit un rezultat de 0,10 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Trafic blocat pe Valea Oltului. 4 persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN7

19:15, 07.04.2024 - Patru persoane au fost ranite, duminica, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Calimanești, județul Valcea. Circulația rutiera este blocata total intre județele Sibiu și Valcea.

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Un microbuz, un autoturism și un camion, implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului

10:10, 02.04.2024 - Un microbuz, un autoturism și un camion au fost implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului in județul Valcea. Cel puțin doi oameni au ramas incarcerați. La fața locului intervin numeroase echipaje medicale, de la Poliție și de la ISU.

Accident teribil, in Romania. Un copac a cazut peste o mașina in care se aflau cinci copii!

10:35, 29.03.2024 - Un accident teribil a avut loc, vineri dimineata, in Romania. O masina in care se aflau cinci copii a fost lovia de un copac doborat de vant, in localitatea Muresenii Bargaului, aflata la poalele Pasului Tihuta, potrivit datelor transmise de ISU Bistrita-Nasaud. In masina se aflau cei cinci copii si…

Accident șocant, cu 3 morți, pe DN1. Un camion a trecut peste o mașina și a cazut de pe pod

21:50, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs vineri pe drumul national DN 1, pe centura orasului Avrig. Trei persoane și-u pierdu viața. Din primele informații, un camion a trecut peste o mașina și apoi a rupt balustrada podului, cazand pe calea ferata. Tragedia s-ar fi produs dupa ce una din roțile camionului au explodat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?