Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit. Un șofer român a fost strivit între două cabine de TIR, în Germania

Publicat:


Miercuri dimineața, un șofer român de camion în vârsta de 47 de ani a fost prins între doua cabine, într-o parcare de pe autostrada A9 lânga Leupoldsgrun (districtul Hof). Ulterior din cauza ranilor grave murit la spital, scrie site-ul televiziunii regionale germane TVO, citat de Libertatea.


Parcarea a fost complet închisa aproape 24 de ore. Cele doua cabine erau lipite una de cealalta. 

În jurul orei 4.30, șoferul român a încercat sa cupleze semiremorca parcata…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar roman de 19 ani, ucis in Spania pentru un telefon

16:35, 04.05.2024 - O crima a șocat intreaga Spanie. Un tanar roman, in varsta de numai 19 ani, a fost ucis cu sange rece, pentru un telefon. Baiatul a fost injunghiat de un adolescent de 16 ani, care, dupa ce a comis fapta, a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi intamplat. Citește și: Accident in Argeș. […]

Accident mortal pentru un roman in Italia. S-a izbit cu mașina de un camion care venea din sens opus

21:50, 17.04.2024 - Ionel Ververeș, un muncitor roman in varsta de 56 de ani, care era rezident in localitatea italiana Mezzolombardo din provincia autonoma Trento, și-a pierdut viața intr-un grav accident rutier petrecut astazi, 17 aprilie 2024, pe drumul provincial 235 din zona Interporto, Trento. Ciocnirea frontala…

Accident devastator la o telecabina: o persoana a murit și alte 10 au fost grav ranite

13:41, 15.04.2024 -  Unul dintre stalpii instalatiei de transport pe cablu Tunektepe, care era foarte aglomerata din cauza sarbatorii Ramadanului, s-a inclinat dintr-un motiv nedeterminat. Telecabina a fost zdrobita de impactul cu stalpul si persoanele aflate in ea au cazut in zona stancoasa. Echipele de salvare au constatat…

Soluțiile unui economist roman din Danemarca pentru ieșirea UE din criza: „Nu se rezolva cu poezii ONG-iste” EXCLUSIV

05:40, 09.04.2024 - UE traverseaza o perioada economica delicata, iar țari ca Germania se afla in recesiune. Profesor la Copenhagen Business School, in Danemarca, Cornel Ban considera ca a sosit momentul inființarii unui fond de investiții publice european care sa susțina an de an programe ambițioase, similare PNRR.

Un roman, plecat in Germania dupa bacalaureat, și-a deschis o firma IT și a ajuns milionar in euro

15:35, 03.04.2024 - Un tanar din Brașov și-a dat bacalaureatul și a plecat in Germania sa studieze, dar acolo a renunțat la facultate și și-a deschis o firma IT. Acum, dupa ani buni, este milionar in euro, zilele trecute vanzand un pachet important de acțiuni din afacere.

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Motocilist roman, mort intr-un accident cumplit in Italia. Barbatul se mai afla alaturi de un alt conațional, care a fost grav ranit

10:40, 11.03.2024 - Tragedie de proporții in Italia. Un motocilist roman a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier foarte grav. Barbatul se afla alaturi de un alt roman, care a fost ranit grav și transportat de urgența la spital. Pentru motocilist nu s-a mai putut face nimic.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?