Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT CUMPLIT în ziua de Paște pe șoseaua Chișinău-Orhei, din cauza unui șofer beat criță (VIDEO)

Publicat:

A urcat beat crița la volan și a provocat un accident rutier. Vorbim despre un șofer, care avea o concentrație de alcool in aerul expirat de 1,42 miligrame pe litru, depașind de aproape noua ori norma admisibila.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

Accident grav de Paște, pe un drum din Cluj - FOTO

16:25, 05.05.2024 - Un accident rutier s-a produs in ziua de Paște, in localitatea Sarmașu, județul Cluj.O mașina a intrat intr-un cap de pod, in jurul orei 13.00, autoturismul fiind distrus.Vom reveni cu amanunte...

Accident cumplit in prima zi de Paște, in Braila! Doua persoane și-au pierdut viața. Șoferul avea permisul de conducere suspendat

16:20, 05.05.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din Braila. Doua persoane și-au pierdut viața dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea permisul de conducere suspendat.

Anuntul Postei Romane. Ce se intampla cu pensiile

14:25, 24.04.2024 - Posta Romana poate distribui pensiile inainte de Paste, dar procesul depinde de data la care compania primeste banii, a afirmat, miercuri, directorul general al operatorului postal de stat, Valentin Stefan. „Raspunsul scurt este ‘da, pana de sarbatori putem livra pensiile’. Acum sa va dau cateva detalii…Data…

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Cluj: ACCIDENT pe strada Decebal! Patru mașini facute praf din cauza unui șofer beat - FOTO

09:11, 03.04.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in aceasta dimineața la un accident rutier petrecut pe strada Decebal. Echipajele operative au gasit la fața locului 4 autoturisme avariate, dintre care unul intrat intr-un stalp. Din fericire, nu au existat victime incarcerate și nici…

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Accident rutier cumplit in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare / FOTO

10:25, 10.03.2024 - Un accident rutier cumplit s-a produs in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare. Conducatorul auto s-a rasturnat cu masina pe centura orasului. Iata cum s-a intamplat incidentul devastator!


Ce parere ai despre aceasta stire?