Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Patronul la care lucra Vasile face lumină în cazul morții suspecte a bărbatului. Cum și-ar fi găsit sfârșitul, de fapt / VIDEO

Publicat:

Vasile a murit in condiții suspecte in urma cu cațiva ani, iar fratele lui vrea sa afle ce i s-a intamplat barbatului, de fapt. Despre el se știe ca lucra la o stana de un an, acolo unde s-ar fi indreptat și in ziua in care ar fi cazut intr-un șanț.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Acces Direct. Fratele Ioanei și patronul la care lucra, ultima discuție dinainte sa se interneze in spital. Toader ar fi avut halucinanții: „Parca a intrat in pamant”

19:10, 15.03.2024 - Ioana este disperata de cand fratele ei a plecat din spital. Toader este de negasit de pe 28 februarie, iar acum sora lui incearca sa afle ce s-a intamplat. Telefonul lui este și in prezent de negasit.

Acces Direct. Patronul la care lucra soțul Mioarei, declarații despre noaptea in care barbatul a murit. Ion a fost gasit fara suflare in hainele de munca / VIDEO

21:05, 28.02.2024 - Ion a plecat la munca in Austria la jumatatea lunii ianuarie, iar la doua zile distanța a fost gasit mort. Acum, familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat, asta dupa ce ar fi murit in condiții suspecte.

Acces Direct. Noi detalii in cazul morții Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. De cine s-ar fi ascuns timp de o saptamana

19:05, 26.02.2024 - Apar noi detalii halucinante in cazul morții Ginei, femeia gasita fara suflare in apartament, in Targu Mureș. Femeia ar fi fost abatuta in ultimele zile inainte sa fi recurs la un gest necugetat, potrivit spuselor apropiaților.

Acces Direct. Probe masluite in cazul lui Florin, romanul mort in condiții suspecte? Ce s-ar fi intamplat cu telefonul barbatului și la cine ar fi ajuns, de fapt / VIDEO

19:41, 15.02.2024 - Florin a fost gasit in stare grava in vestiar, la cateva ore de cand a inceput munca. Chiar daca i s-a spus ca soțul ei a murit in urma unui infarct, femeia nu crede ca in aceasta varianta, iar Tanța susține ca exista lucruri pe care unele persoane de la locul de munca i le-ar fi ascuns.

Sora lui Petrica Mițu Stoian ii cere ajutorul lui Alexandru Rafila sa faca lumina in cazul morții solistului: ”Sa miște cineva dosarul, zace in sertar” EXCLUSIV

20:45, 31.01.2024 - Maria Tarchila, sora regretatului Petrica Mițu Stoian, se lupta, de aproape trei ani, in instanța, sa afle cauza morții solistului de muzica populara. Insa, nu a primit niciun termen. Femeia indoliata face un apel, prin intermediul Playtech Știri, catre ministrul Sanatații și ministrul Justiției. Maria…

Acces Direct. Noi detalii in cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Cum se comportau cei doi suspecți ai lui Cornel Dinicu, de fapt / VIDEO

18:10, 31.01.2024 - Alina și Catalin, doi angajați care lucrau la Ferma Dacilor, sunt suspecții lui Cornel Dinicu. Patronul crede ca amandoi ar fi dat foc pensiunii, mai ales ca erau cunoscuți in randul colegilor drept oameni care provoaca scandaluri, mai ales dupa ce consumau alcool peste masura.


Ce parere ai despre aceasta stire?