Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Legătura neștiută dintre manelistul Luis Gabriel, Vali Vijelie și Adrian Mutu. Cântărețul a făcut dezvăluiri și despre iubita lui / VIDEO

Publicat:

au avut astazi parte de o surpriza inedita. Faimosul manelist și-a deschis ușile casei, dar in același timp și inima și a facut cateva dezvaluiri „bomba”, atat despre , și iubita lui, Haziran. Iata ce legatura este, de fapt, intre cantareț, celalalt artist și „Briliant”!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legatura neștiuta dintre Liviu Varciu și Andreea Perju. Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare in prezent

15:46, 26.04.2024 - Liviu Varciu și Andreea Perju sunt colegi de platou, insa intre ei exista o legatura neștiuta. Se pare ca actrița il cunoaște pe artist de foarte mulți ani, chiar din „frageda sa adolescența”.

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Cat de mult a crescut fiul celebrului artist Luis Gabriel. In ce ipostaze adorabile a fost micuțul surprins de mama lui, Haziran

16:26, 14.04.2024 - Luis Gabriel și Haziran se mandresc cu un baiețel adorabil. Joseph Luis Tiago a inceput sa vorbeasca și sa mearga. Imaginile adorabile cu micuțul au induioșat inimile fanilor. Iata cat de mult a crescut.

Xtra Night Show. Luis Gabriel a recunoscut! Cați bani a caștigat manelistul din cea mai virala piesa a lui: „Toate diamantele” / VIDEO

22:00, 29.03.2024 - Luis Gabriel a recunoscut! Celebrul interpret de muzica de petrecere a raspuns la una dintre cele mai așteptate intrebari ale fanilor sai. Iata cați bani a caștigat manelistul din cea mai virala piesa a lui, intitulata "Toate diamantele"!

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Star Matinal. Luis Gabriel, despre jocurile de noroc: „Imi plac astea! De ce sa nu le facem?”. Manelistul a recunoscut! / VIDEO

11:55, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show, Luis Gabriel a vorbit despre jocurile de noroc. Cantarețul de manele a recunoscut ca obișnuiește sa-și incerce norocul. Artistul a vorbit despre despre acest subiect mai puțin știut din viața lui. Iata ce declarații a facut soțul lui Haziran!

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Gheboasa, prins cu droguri. Cazul are legatura cu minorul reținut in Targoviște pentru trafic

16:25, 02.03.2024 - Cantarețul de trap Gabriel Gavriș „Gheboasa”, targoviștean de origine, este cercetat pentru consum de droguri dupa ce a fost prins cu canabis pe o strada din capitala. Cazul insa are legatura cu cel al minorului din Targoviște reținut de polițiști pentru trafic de droguri in unitați de invațamant din…


Ce parere ai despre aceasta stire?