Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Alexandru Ciorniciuc! În vârstă de 23 de ani, fostul fotbalist de la Dinamo a pierdut lupta cu cancerul

Publicat:

Durere de nedescris pentru familia lui . Este zi de doliu in fotbalul romanesc, dupa ce tanarul in varsta de 23 de ani s-a stins din viața. Fostul fotbalist de la Dinamo a pierdut lupta cu cancerul, iar tragica veste a fost anunțata chiar de catre tatal sau, pe rețelele de socializare. Apropiații sunt in stare de șoc!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie dupa tragedie inainte de Paște. Inca un copil din București a murit, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Fabian s-a stins din viața in spital: ”Toata durerea...” / FOTO

14:15, 03.05.2024 - Inca o tragedie a provocat o durere greu de imaginat in sufletul unei familii din București. Fabian s-a stins din viața la o varsta frageda, dupa o lunga lupta cu cancerul. Familia lui ete impietrita de durere, dupa un an intreg in care tot ce au sperat a fost sa se vindece de boala crunta. Veștile…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Un fotbalist columbian in varsta de 24 de ani a murit dupa ce s-a prabușit pe teren, in timpul unui antrenament

17:55, 23.03.2024 - Guillermo Beltran, un fotbalist columbian in varsta de 24 de ani, a murit, vineri, dupa ce s-a pribusit la un atrenament cu echipa sa, CD Real Santa Cruz, din prima liga boliviana. Atacantul s-a plans de ameteli si greata inainte de a se prabusi si a muri din cauza unei insuficiente cardiace, relateaza…

Cel mai ofertat antrenor roman din Superliga a dat verdictul: „Lupta patru, dar caștiga FCSB. Cea mai mare inspirație a lui Dinamo este Kopic”

16:30, 22.03.2024 - Liviu Ciobotariu, 52 de ani, a refuzat mai multe oferte din Liga 1 in ultimele luni. Contactat de GSP, antrenorul a analizat lupta la titlu și cea pentru evitarea retrogradarii. Liviu Ciobotariu, 52 de ani, poate primi, neoficial, titlul de cel mai ofertat antrenor roman la nivelul Superligii. ...

Petrolul a decis cu ce antrenor merge la lupta impotriva lui Dinamo: are votul vestiarului

09:40, 20.03.2024 - Florin Stanga, 45 de ani, continua ca antrenor principal al Petrolului și pentru etapa viitoare, cu Dinamo, in deplasare. Oficialii clubului ar vrea sa oficializeze azi „mutarea”, ce-ar urma sa fie pana la finalul sezonului. ...

Cantareața Cat Janice a murit la 31 de ani! Artista celebra pe TikTok a dus o lupta grea cu cancerul / FOTO

11:55, 29.02.2024 - Cat Janice s-a stins din viața la varta de 31 de ani! Celebra cantareața de pe TikTok a murit, dupa o lupta grea cu cancerul. Artista a avut o forma rara de boala care i-a afectat țesuturile moi și oasele.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?