Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fulguit si au intrat in alerta. La ce vreme sa te astepti in weekend si cat de pregatite sunt autoritatile VIDEO

Publicat:

Autoritatile clujene au intrat in alerta odata cu primii fulgi de nea. Echipajele de interventie, atat cele de la drumuri nationale, cat si cele judetene, s-au pregatit pentru ninsoarea prognozata pentru acest weeek-end. Meteorologii anunta ca sambata si duminica se va asterne un strat de zapada de peste 5 centimetri in zonele joase, iar la munte va ninge abundent.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta de vreme severa! Meteorologii anunța ploi torențiale, grindina și vijelii - județe vizate

19:56, 07.06.2024 - Peste douazeci de localitati din judetele Alba, Sibiu si Hunedoara se afla, vineri seara, sub avertizare nowcasting Cod portocaliu de vreme severa, meteorologii anuntand averse torentiale, grindina, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelie.

Rupere de nori in vestul țarii! Meteorologii anunța furtuni, vijelii și grindina / In Arad a fost emis mesajul Ro-Alert

19:56, 05.06.2024 - ISU Arad informeaza ca miercuri, intre orele 19.25 și 20.30, este valabila p avertizare meteorologica Cod portocaliu de fenomene periculoase- grindina, vijelii și descarcari electrice, in mai multe localitați din județul Arad. Autoritațile au transmis mesaj Ro-Alert.

Alerta de vreme extrema: vant puternic, vijelii, grindina, ploi torențiale – cod portocaliu in Cluj

10:16, 03.06.2024 - Vanturi puternice, vijelii, grindina, averse torențiale sunt anunțate pentru aproape toata jumatatea de vest a Romaniei, inclusiv in județul Cluj. Meteorologii au emis cod portocaliu. Alerta este valabila incepand de luni, 3 iunie, ora 15, pana marți, la ora 03. In Banat, Crișana, cea mai mare parte…

Alerta meteo de ultim moment pentru Romania! Unde sunt anunțate ploi torențiale și grindina, zonele vizate

10:00, 18.05.2024 - Suntem la inceput de weekend, și daca ți-ai facut ceva planuri te anunțam ca exista o alerta meteo de ultim moment pentru Romania, meteorologii precizand și unde sunt anunțate ploi torențiale și grindina. In weekend avem parte de alerta meteo de ultim moment pentru Romania Nu scapam de vremea capricioasa…

Alerta ANM! A fost emis cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara. In ce zone incep ploile

11:20, 09.05.2024 - Ploile continua in Romania in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țara. Romanii vor avea parte de multe zile ploioase la jumatatea lunii mai, in aproape toate zonele. Iata ce județe sunt vizate de aceasta data.

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.


Ce parere ai despre aceasta stire?