Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost creat un nou test pentru detectarea imunităţii la coronavirus

Publicat:

Oamenii de știinta anunța ca au creat un nou test pentru detectarea imunitații la coronavirus, care are o acuratete mai mare, transmite tvr . Potrivit cercetatorilor de la , acesta poate avea o acuratete mai mare decat orice test de anticorpi folosit pe scara larga. Daca este autorizat, produsul poate fi primul care detecteaza raspunsul unei celule T. Un brat al sistemului imunitar, care poate fi la fel de important ca anticorpii. Anticorpii au dominat conversatia asupra imunitatii de la inceputul pandemiei. Oamenii de stiinta cred ca celulele T pot fi la fel de importante…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum poluate sunt galaxiile. Oamenii de știința au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice

18:00, 22.04.2024 - Oamenii de stiinta au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice de dimensiuni gigantice, care dezvaluie modul in care spatiul dintre galaxii este poluat cu substante chimice, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Oamenii de știința au creat un șoarece cu șase picioare, in loc de organe genitale: Se cauta, de fapt, eliminarea cancerului

05:01, 10.04.2024 - Un grup de cercetatori portughezi a facut o descoperire uimitoare: un embrion de șoarece cu șase picioare, rezultat intamplator al unui experiment genetic. Cele doua membre suplimentare au crescut in locul organelor genitale, demonstrand rolul crucial al unei singure gene in dezvoltare.

Oamenii de știința au descoperit un "comutator" care oprește sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase

02:45, 22.03.2024 - Sistemul nostru imunitar este talentat in a face diferența intre chimia propriului nostru organism și cea a unui agent patogen invadator. Atunci cand funcționeaza defectuos, corpul nostru poate deveni gazda unui razboi civil intens, scrie sciencealert.com. Oamenii de știința sunt dornici sa ințeleaga…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Oamenii de stiinta au creat o „frunza artificiala”. La ce va fi folosita și din ce este compusa

00:30, 04.03.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de „frunza artificiala”, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…

Un nou tip de „frunza artificiala”, creat de oamenii de știința

17:25, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologi din alte state, au dezvoltat un nou tip de „frunza artificiala” - o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga a…

Oamenii de stiinta au dezvoltat un nou tip de frunza artificiala

17:25, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de "frunza artificiala, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…


Ce parere ai despre aceasta stire?