Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 rețete delicioase de Anul Nou pe care poți să le faci cu cozonacul care ți-a rămas de la Crăciun

Publicat:

Cozonacul a fost nelipsit de pe masa de Craciun a romanilor. Sarbatoarea a trecut, insa in multe bucatarii inca se mai gasește cozonac, fie ca vorbim despre cel cumparat sau despre cel facut in casa. Iata ce poți face cu resturile de cozonac ramase de la Craciun, astfel incat sa nu il arunci, chiar daca s-a uscat!Rețete delicioase cu resturile de cozonac ramase de la CraciunCozonacul este un desert tradițional, nelipsit de pe masa de Craciun și de Paște la romani. Indiferent ca este preparat in casa sau cumparat, acest desert se pastreaza proaspat timp de 2-3 zile, dupa care incepe sa se usuce…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…

Cele mai delicioase 30 retete pentru dezlegare la pește. Toate combinațiile culinare de care ai nevoie pentru o masa savuroasa

00:11, 26.04.2024 - Crap cu rosii la cuptorIngrediente Crap cu rosii la cuptor500 g muschi de crap2 rosii6 catei mari de usturoicondimente pentru pestesareMod de preparare Crap cu rosii la cuptorBucata de muschi de crap se spala, se sterge si se portioneaza. Se unge cu ulei si se presara putina sare, condimente. Bucatile…

Paste de post. 2 rețete de sosuri delicioase

12:40, 19.04.2024 - Pentru cei care urmeaza postul, prepararea unor sosuri gustoase poate fi o adevarata provocare. Cu toate acestea, nu trebuie sa-ți faci griji, deoarece exista opțiuni apetisante și potrivite. Iata doua rețete delicioase.

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Clatite de post cu praf de copt. Sunt moi, pufoase și delicioase

16:25, 26.03.2024 - Aceste clatite de post cu praf de copt sunt cel mai rapid și ușor desert de facut, cu ingrediente foarte simple și la indemana oricui. Adauga bucați de ciocolata neagra, banane tocate, o mana de nuci sau afine pentru a face aceste clatite de post și mai speciale. Cum sa faci clatite de post Postul […]…

Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești 

07:41, 20.03.2024 - Prepararea chifteluțelor manastirești dureaza doar 20 de minute.Ingrediente chifteluțe manastirești:500 g fasole boabe2-3 feli de paine150 g orez150 ml ulei2 cepe5-6 caței de usturoi1 morcov1 pastarnac2 frunze de dafinmararpatrunjel50 g fainasarecimbru Puțina lume știe ca zacusca NU este de post! Poate…

Secretul celei mai delicioase ciorbe de cartofi. Ingredientul care o transforma intr-un preparat deosebit

14:41, 19.02.2024 - Atunci cand vine vorba despre supe și ciorbe, este foarte greu sa gasim o rețeta mai ușor de pregatit decat cea a ciorbei de cartofi. Indiferent daca suntem experți in bucatarie, sau daca ne simțim copleșiți de orice rețeta mai dificila decat cea a simplilor cartofi prajiți, aceasta ciorba va fi perfecta…

Reteta de supa minestrone – cea mai buna supa din legume

09:06, 05.02.2024 - Supa minestrone este rețeta italiana de supa de legume, cu ierburi proaspete ce ofera arome unice și un gust savuros. Este o rețeta ce se diferențiaza prin versatilitatea și diversitatea ingredientelor și poate fi pregatita rapid acasa. Iata cateva idei de rețete pentru supa minestrone.Supa minestrone…


Ce parere ai despre aceasta stire?