Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 ani de agresiune rusă. Ambasadorul Ucrainei: Durata războiului depinde de sprijinul pe care îl primim

Publicat:
10 ani de agresiune rusă. Ambasadorul Ucrainei: Durata războiului depinde de sprijinul pe care îl primim

10 ani de agresiune rusa. Cu asta se confrunda Ucraina de cand Federația Rusa a decis sa ocupe treptat porțiuni din teritoriul statului suveran. Pașii facuți de ruși erau evidenți, a durat mai mult pana cand lumea libera a acceptat ca asista la un atac bine coordonat. Din momentul in care s-au luat masuri, Rusia suporta consecințe serioase, dar inca nu vrea sa opreasca razboiul. este trimisul Kievului la București și a vorbit, pentru Pașaport diplomatic, despre complicata situație din Europa.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE și psihoza razboiului cu Rusia. Peter Szijjarto, avertisment de coșmar: 'Ar reprezenta o amenințare reala de declanșare a unui razboi mondial'

22:16, 24.03.2024 - Liderii Uniunii Europene și multe țari ale comunitații sunt cuprinse de psihoza razboiului, transformand conflictul din Ucraina intr-o chestiune personala, iar rezultatul acesteia ar putea fi trimiterea trupelor occidentale acolo, a declarat ministrul de externe și al relațiilor economice externe al…

Reacția Rusiei dupa ce Papa Francisc a indemnat Ucraina la negocieri: 'Occidentul sa recunoasca faptul ca a greșit'

15:25, 11.03.2024 - Rusia considera ca indemnul Papei Francisc la discutii cu Moscova pentru a pune capat razboiului din Ucraina a fost un apel adresat aliatilor occidentali ai Kievului de a renunta la ambitia de a invinge Rusia si de a recunoaste greseala Occidentului in razboiul din Ucraina, a relatat agentia italiana…

Ursula von der Leyen a facut un anunt care ne priveste pe toti

14:35, 28.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen , a declarat miercuri ca va propune in urmatoarele saptamani promovarea achizitiilor militare comune, in cadrul primei strategii industriale comunitare de aparare, similare cu cele realizate pentru cumpararea de vaccinuri anticoronavirus sau de gaze…

Romania a depașit Rusia și a devenit primul partener comercial al Republicii Moldova

19:45, 27.02.2024 - Victor Chirila, ambasadorul Republicii Moldova la București, a anunțat marți, 27 februarie, ca Romania a devenit primul partener comercial al Chișinaului, devansand cu mult Federatia Rusa si alte state partenere, dar si primul investitor ”strain”, relateaza Agerpres.„Republica Moldova a semnat in 2014…

Doi ani al razboiului de agresiune al Rusiei in Ucraina: cine clipește primul? De ce Rusia nu poate caștiga razboiul

07:05, 26.02.2024 - Am intrat in cel de-al treilea an al razboiului de agresiune al Rusiei in Ucraina, respectiv de la revenirea razboiului pe scara larga, de mare intensitate, pe termen lung ca instrument de politica externa și de realizat ambițiile nemasurate ale lui Putin in Europa și in Lume.

Sondaj: Doar 10% din cetațenii din 12 țari europene cred ca Ucraina va invinge Rusia. 50% dintre romani cred ca Ucraina ar trebui sa ajunga la o ințelegere cu Rusia pentru incheierea razboiului

09:00, 23.02.2024 - Potrivit unui studiu multinațional publicat recent de Consiliul European pentru Relații Externe (ECFR), se inregistreaza un pesimism din ce in ce mai mare in Europa in ceea ce privește razboiul dintre Rusia și Ucraina.

Premierul bulgar Denkov avertizeaza:Europa trebuie sa invete lectiile razboiului din Ucraina

17:05, 19.02.2024 - Intr-un interviu acordat pentru New York Times, premierul bulgar Nikolai Denkov a argumentat ca europenii trebuie sa traga trei invataminte din cascada de necazuri legate de razboiul din Ucraina. Denkov i-a vorbit jurnalistului Steven Erlanger la Conferinta de Securitate de la Munchen, potrivit Agerpres.…

In caz de razboi NATO-Rusia, Europa ramane fara muniții dupa cateva zile. Care e „prețul” victoriei Ucrainei impotriva lui Putin

08:06, 30.01.2024 - O victorie a Rusiei in Ucraina ar putea duce la „distrugerea” NATO - cel puțin a modului in care Alianța Nord-Atlantica este in prezent structurata. Pentru a evita un astfel de scenariu, Occidentul trebuie sa furnizeze Kievului de cel puțin trei ori mai mulți bani decat aloca in prezent Rusia lui Putin…


Ce parere ai despre aceasta stire?