In Horeca - Stiri si informatii despre In Horeca | prima pagina Ultima actualizare: 02:51:07, 27.05.2024
Joburi sezoniere de vară. Cât se câștigă și ce trebuie să faci
Ești pregătit pentru sezonul estival? Angajatorii au scos la bătaie pozițiile sezoniere: ospătar, barman, cameristă, manager de hotel și bucătar-șef, iar în acest moment peste 2.500 de locuri de muncă sunt disponibile…
09:15, 27.09.2023
Costul angajatorilor cu forţa de muncă a crescut. Sectoarele HoReCa şi comerţ se luptă din greu să păstreze la lucru salariaţii
Costul angajatorilor cu forţa de muncă a crescut cu aproape 11% anul trecut. Cele mai mari creşteri au fost cele ale companiilor din HoReCa, energie şi comerţ. În HoReCa, costul cu forţa de muncă a crescut cu peste…
09:46, 12.01.2023
Mugur Mihăescu, despre haosul cu cardurile de energie: “O mizerie!”
Mugur Mihăescu, după ce și-a dat cu părerea despre ratarea intrării României în Schengen și îi îndemna pe români să nu mai apeleze la serviciile firmelor austrice, acum are un discurs savuros și despre haosul creat…
11:25, 23.06.2021
Camera frigorifică – un mare plus pentru orice afacere
În mai toate unitățile de tip HoReCa se găsesc în prezent camere frigorifice, de dimensiuni fie mai mari, fie mai mici, în funcție de dimensiunea afacerii. Acest lucru este extrem de benefic atât pentru antreprenor,…
14:27, 22.04.2020
Dan Paștiu, antreprenor Horeca: Căderea asta economică e ca una într-o prăpastie: durează doar câteva secunde, iar ieșirea durează mult mai mult/Adevărata…
&"Pandemia ne-a afectat total afacerea. Am fost primii loviți și primii închiși. Ne-am repliat un pic pe parcurs, am trecut pe livrări acolo unde am putut. Dar am rămas la o treime din venituri. La începutul…
22:14, 14.11.2016
Calif investeste peste 1 milion de euro in extindere. Cate locatii noi sunt in plan
Desi inchiderea locatiei din Centrul Vechi, de la inceputul acestui an, a avut un impact semnificativ, fiind al doilea punct de vanzare, proprietarii s-au restabilizat si au demarat un amplu proces de extindere,…