Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:05, 12.05.2024

Cât se fierbe lintea, de fapt. Aşa iese mâncarea cremoasă, multe gospodine nu ţin cont de detaliu

Cât se fierbe lintea, de fapt. Aşa iese mâncarea cremoasă, multe gospodine nu ţin cont de detaliu

Cât se fierbe lintea, de fapt. Există atât de multe motive pentru a iubi lintea. Învață să gătești linte perfect de fiecare dată! Gustoasă, hrănitoare și ușor de făcut, lintea reprezintă o modalitate fantastică…




16:20, 10.05.2024

Chef Richard Abou Zaki a pariat pe o rețetă simplă, dar extrem de gustoasă! Ce rețetă i-a adus victoria în al cincilea battle

Chef Richard Abou Zaki este o adevărată enciclopedie de rețete și își merită din plin steaua Michelin pe care o deține. Al cincilea battle l-a câștigat, în mod surprinzător, cu o rețetă extrem de simplă, dar gustoasă.




14:50, 08.05.2024

Cât vor costa primele cireșe românești din 2024 la fermieri și în piață. „Sunt foarte bune! Sunt foarte gustoase!”

Cât vor costa primele cireșe românești din 2024 la fermieri și în piață. „Sunt foarte bune! Sunt foarte gustoase!”

Cireșele au început să atragă atenția consumatorilor cu prețurile lor exorbitante. Pe drumurile naționale din România, în special pe DN 1, kilogramul de cireșe poate ajunge la prețuri incredibile de până la 100…




14:30, 07.05.2024

Cea mai ieftină reţetă de paste. Sunt cremoase, gustoase şi se fac cu bani puţini

Cu doar câteva ingrediente de bază poți prepara cea mai ieftină rețetă de paste. Rezultatul final va fi gustos, chiar dacă prețul preparatului nu este unul scump. Mâncarea va ieși, de asemenea, cremoasă. Rețeta…




11:30, 05.05.2024

Pască cu brânză dulce și stafide. Trucul care o face gustoasă și pufoasă

Pască cu brânză dulce și stafide. Trucul care o face gustoasă și pufoasă

Pască cu brânză dulce și stafide, un desert delicios nelipsit de pe masa de Paște. Acest preparat tradițional atât de îndrăgit de români este pregătit an de an în toate casele. Pasca se prepară de regulă din aluat…




13:20, 04.05.2024

Cât trebuie să fiarbă carnea de miel pentru ciorbă. Așa iese fragedă și gustoasă

Mielul este nelipsit de pe masa românilor de Paște, iar printre cele mai iubite preparate se numără chiar ciorba. Se potrivește perfect cu această sărbătoare, însă nu orice gospodină știe să o gătească exact ca…




20:35, 30.04.2024

Secretul Nadiei Comăneci pentru cele mai gustoase sărmăluțe. Cu ce să amesteci carnea tocată, ies extraordinare așa

Deși mulți o cunosc sub numele de Zeița de la Montreal, Nadia Comăneci este la fel de gospodină ca orice româncă, mai ales acum în perioada sărbătorilor de Paște. Așa că, este momentul să aflăm care este secretul…




11:25, 30.04.2024

Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile

Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile

Paștele se apropie tot mai mult, iar pregătirile au început deja, pentru mulți dintre români, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sărbători. De la sarmale, la cozonaci și pască, mai toată lumea vrea…




12:41, 29.04.2024

Cum să faci pască de Paște exact ca la patiserie. Ce să adaugi la final în aluat ca să iasă aurie și gustoasă

Cum să faci pască de Paște exact ca la patiserie. Ce să adaugi la final în aluat ca să iasă aurie și gustoasă

Pe lângă cozonaci, mai există un desert ce nu lipsește de pe mesele românilor la cea mai importantă sărbătoare creștină din an. Dacă vrei să oferi musafirilor și familiei un preparat delicios, un adevărat răsfăț…




10:55, 29.04.2024

Rețetă de ghiveci de post. Un preparat gustos și sănătos

Ne aflăm în perioada de post a Paștelui, mai exact în Săptămâna Patimilor, iar românii mănâncă preparate de post. Noi îți vom explica cum să pregătești rețeta de ghiveci de post. Este o mâncare gustoasă și sănătoasă.…




10:25, 26.04.2024

Cum să prăjești peștele ca să aibă o crustă crocantă și gustoasă. Ce să pui neapărat în aluat, va avea un gust divin

Cum să prăjești peștele ca să aibă o crustă crocantă și gustoasă. Ce să pui neapărat în aluat, va avea un gust divin

Peștele este unul dintre cele mai iubite tipuri de carne, ce poate fi gătit într-o mulțime de feluri. Printre favorite se numără cel prăjit, care este ușor de preparat și foarte gustos. Dacă vrei să iasă ca la…




19:25, 22.04.2024

Ce să faci cu chiftelele înainte de a le pune în tigaie, la prăjit. Aşa rămân legate şi prind o crustă aurie şi crocantă

Ce să faci cu chiftelele înainte de a le pune în tigaie, la prăjit. Aşa rămân legate şi prind o crustă aurie şi crocantă

Gustoase, pufoase, fragede, sunt un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Cu toate că rețeta nu este dificilă și poate fi modificată în numeroase feluri, în funcție de preferințele fiecăruia, există un truc…




17:00, 17.04.2024

Cu ce să stropești pomii fructiferi în fiecare seară ca să facă fructe mari și gustoase. Cele trei ingrediente banale care îi protejează de dăunători

Protejează-ți arborii fructiferi aplicând această rețetă pe care o poți face acasă pentru a scăpa de dăunători în mod natural. Iată cu ce să stropești pomii fructiferi în fiecare seară ca să facă fructe mari și…




09:05, 15.04.2024

Tartă cu blat de mămăligă. O rețetă gustoasă, de post

Tartă cu blat de mămăligă. O rețetă gustoasă, de post

Cu siguranță ți s-a întâmplat să-ți rămână din mămăliguța pregătită pentru prânz sau cină. Și dacă nu ai altă idee ce să faci din ea, îți propunem rețeta noastră de tartă cu blat de mămăligă.




23:50, 14.04.2024

Retete gustoase de la Mãnãstirea Voronet, oferite de o mãicutã originarã din Suletea

Retete gustoase de la Mãnãstirea Voronet, oferite de o mãicutã originarã din Suletea

DRUMUL SPRE LUMINÃ… „Postul este medicament si leac pentru trup, iar rugãciunea este hranã pentru suflet”, spun adesea preotii ortodocsi, atunci când îi îndrumã pe credinciosi sã trãiascã autentic cea mai profundã…




19:20, 14.04.2024

Ce pun gospodinele din Banat în sarmalele de post ca să iasă cu adevărat gustoase. Ingredientul care le dă un gust unic

Ce pun gospodinele din Banat în sarmalele de post ca să iasă cu adevărat gustoase. Ingredientul care le dă un gust unic

Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvăluit secretul care te va ajuta să iasă cu adevărat gustoase și să nu simți că nu conțin deloc carne. Este important să adaugi un ingredient…




20:35, 13.04.2024

Cât trebuie fiartă carnea de rață ca să iasă fragedă și gustoasă. Așa va ieși senzațională

Cât trebuie fiartă carnea de rață ca să iasă fragedă și gustoasă. Așa va ieși senzațională

Carnea de rață este cu adevărat o delicatesă, dacă este gătită corect, fiind un tip de carne ceva mai complicat. Puțini știu, însă, cât trebuie lăsată la fiert, pentru ca preparatul nostru să fie unul ca la carte.…




17:10, 11.04.2024

Cum faci cea mai gustoasă frișcă de post. Îți ia doar câteva minute

Cum faci cea mai gustoasă frișcă de post. Îți ia doar câteva minute

Frișca vegetală este la fel de gustoasă ca cea normală, cu mențiunea că pe aceasta o poți folosi în tot felul de rețete de post: de la deserturi, până la sosuri și supe cremă, așa că trebuie să îți notezi această…




10:05, 10.04.2024

Rețetă de vinete umplute cu ciuperci. Preparatul de post care va reuși să te surprindă

Pentru această zi de miercuri ți-am pregătit o rețetă de vinete umplute cu ciuperci. Îți vom spune pas cu pas cum să gătești această mâncare gustoasă. Este preparatul de post care va reuși să te surprindă și îți…




10:01, 10.04.2024

O REȚETĂ GUSTOASĂ DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

 Gospodinele pot să prepare pentru micul dejun cea mai gustoasă rețetă de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETĂ GUSTOASĂ DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informaţia…




21:21, 08.04.2024

Târgoviște: Restaurantul Vița de Vie, mereu aproape de tine cu mâncare super gustoasă!

Târgoviște: Restaurantul Vița de Vie, mereu aproape de tine cu mâncare super gustoasă!

Restaurantul Vița de Vie vă așteaptă zilnic cu un meniu variat și savuros, dar în același timp cu servicii de calitate și un deosebit respect. Locația vă întâmpină zilnic cu preparate culinare din bucătăria românească…




18:01, 08.04.2024

Cum preparau bunicile noastre găluştele pentru supă. Ingredientul care le făcea gustoase şi pufoase, nu se mai foloseşte acum

Un răsfăț nu doar pentru papilele gustative, dar și pentru suflet, preparatul cu care ne încântau bunicile și mamele noastre și pe care parcă nu reușim să îl facem exact ca ele, oricât ne-am strădui. De ce? Poate…




14:46, 04.04.2024

Cum faci cea mai gustoasă mâncarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toată diferența

Cum faci cea mai gustoasă mâncarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toată diferența

Spanacul înăbuşit poate fi o garnitură perfectă la ouă ochiuri, frigănele, friptură, dar şi o umplutură de plăcinte şi clătite, a notat în lucrarea sa, “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”, regretatul gastronom…




16:20, 03.04.2024

Ingredientul secret pentru o ciorbă de fasole extrem de gustoasă. Ce trebuie să pui pentru a avea un preparat ca la restaurant

Ciorba de fasole este printre preparatele tradiționale preferate de români. Chiar și în timpul postului se află pe mesele acestora. Pentru o savoare deosebită este nevoie de un ingredient special.




19:00, 29.03.2024

Rețetă pentru sarmale de post. Care este secretul gospodinelor și ce le face incredibil de gustoase

Alimentația de post reprezintă o adevărată provocare pentru cei care aleg să renunțe în această perioadă la produsele de origine animală și la dulciuri, dar cu puțină determinare și ajutor, mâncarea de post poate…




22:35, 26.03.2024

Satul din România bogat în sol sărăturat și săruri minerale, unde fermierii prepară cea mai gustoasă brânză. A fost înregistrată la OSIM

Satul Gulianca din Brăila a devenit cunoscut datorită brânzei, un produs care se obţine din lapte de oaie, al cărui secret constă în gustul unic dat de iarba care creşte pe solul sărăturat și bogat în săruri minerale.…




21:10, 24.03.2024

Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gătit. Postul Paștelui 2024, mai aspru decât cel al Crăciunului

Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gătit. Postul Paștelui 2024, mai aspru decât cel al Crăciunului

Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gătit. Postul Paștelui 2024, mai aspru decât cel al Crăciunului Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gătit. Postul Paștelui 2024 cuprinde și două zile de dezlegare…




20:40, 24.03.2024

Ce să adaugi la final în mâncarea de urzici. Ingredientul care o face fină și gustoasă, va ieși ca la bunica acasă

Ce să adaugi la final în mâncarea de urzici. Ingredientul care o face fină și gustoasă, va ieși ca la bunica acasă

Dacă vrei să o transformi într-un deliciu ce îți va încânta familia și musafirii, trebuie doar să adaugi un ingredient, la final, în mâncarea de urzici. Acesta o face fină și gustoasă, exact ca la bunica acasă.…




19:45, 23.03.2024

Cele mai gustoase ciorbe de post. Nu trebuie să aibă carne sau smântână pentru a fi delicioase

Cele mai gustoase ciorbe de post. Nu trebuie să aibă carne sau smântână pentru a fi delicioase

Pentru cei care aleg să respecte restricțiile alimentare impuse în perioadele ce preced marile sărbători creștine, una dintre marile provocări este gustul preparatelor pe care le pot consuma. Află, din rândurile…




14:20, 22.03.2024

Cea mai gustoasă zacuscă. Ce trebuie să faci cu legumele înainte de a le căli: trucul lui Radu Anton Roman

Cea mai gustoasă zacuscă. Ce trebuie să faci cu legumele înainte de a le căli: trucul lui Radu Anton Roman

Zacusca este un preparat extrem de îndrăgit în bucătăria românească. El se pregătește toamna, de obicei, însă este la mare căutare și în perioadele de post de peste an.În cartea sa ”Bucate, vinuri şi obiceiuri…