Gustoasede - Stiri si informatii despre Gustoasede | prima pagina Ultima actualizare: 07:51:23, 14.05.2024
Cât se fierbe lintea, de fapt. Aşa iese mâncarea cremoasă, multe gospodine nu ţin cont de detaliu
Cât se fierbe lintea, de fapt. Există atât de multe motive pentru a iubi lintea. Învață să gătești linte perfect de fiecare dată! Gustoasă, hrănitoare și ușor de făcut, lintea reprezintă o modalitate fantastică…
16:20, 10.05.2024
Chef Richard Abou Zaki a pariat pe o rețetă simplă, dar extrem de gustoasă! Ce rețetă i-a adus victoria în al cincilea battle
Chef Richard Abou Zaki este o adevărată enciclopedie de rețete și își merită din plin steaua Michelin pe care o deține. Al cincilea battle l-a câștigat, în mod surprinzător, cu o rețetă extrem de simplă, dar gustoasă.
Cât vor costa primele cireșe românești din 2024 la fermieri și în piață. „Sunt foarte bune! Sunt foarte gustoase!”
Cireșele au început să atragă atenția consumatorilor cu prețurile lor exorbitante. Pe drumurile naționale din România, în special pe DN 1, kilogramul de cireșe poate ajunge la prețuri incredibile de până la 100…
14:30, 07.05.2024
Cea mai ieftină reţetă de paste. Sunt cremoase, gustoase şi se fac cu bani puţini
Cu doar câteva ingrediente de bază poți prepara cea mai ieftină rețetă de paste. Rezultatul final va fi gustos, chiar dacă prețul preparatului nu este unul scump. Mâncarea va ieși, de asemenea, cremoasă. Rețeta…
Pască cu brânză dulce și stafide. Trucul care o face gustoasă și pufoasă
Pască cu brânză dulce și stafide, un desert delicios nelipsit de pe masa de Paște. Acest preparat tradițional atât de îndrăgit de români este pregătit an de an în toate casele. Pasca se prepară de regulă din aluat…
13:20, 04.05.2024
Cât trebuie să fiarbă carnea de miel pentru ciorbă. Așa iese fragedă și gustoasă
Mielul este nelipsit de pe masa românilor de Paște, iar printre cele mai iubite preparate se numără chiar ciorba. Se potrivește perfect cu această sărbătoare, însă nu orice gospodină știe să o gătească exact ca…
20:35, 30.04.2024
Secretul Nadiei Comăneci pentru cele mai gustoase sărmăluțe. Cu ce să amesteci carnea tocată, ies extraordinare așa
Deși mulți o cunosc sub numele de Zeița de la Montreal, Nadia Comăneci este la fel de gospodină ca orice româncă, mai ales acum în perioada sărbătorilor de Paște. Așa că, este momentul să aflăm care este secretul…
Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
Paștele se apropie tot mai mult, iar pregătirile au început deja, pentru mulți dintre români, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sărbători. De la sarmale, la cozonaci și pască, mai toată lumea vrea…
Cum să faci pască de Paște exact ca la patiserie. Ce să adaugi la final în aluat ca să iasă aurie și gustoasă
Pe lângă cozonaci, mai există un desert ce nu lipsește de pe mesele românilor la cea mai importantă sărbătoare creștină din an. Dacă vrei să oferi musafirilor și familiei un preparat delicios, un adevărat răsfăț…
10:55, 29.04.2024
Rețetă de ghiveci de post. Un preparat gustos și sănătos
Ne aflăm în perioada de post a Paștelui, mai exact în Săptămâna Patimilor, iar românii mănâncă preparate de post. Noi îți vom explica cum să pregătești rețeta de ghiveci de post. Este o mâncare gustoasă și sănătoasă.…
Cum să prăjești peștele ca să aibă o crustă crocantă și gustoasă. Ce să pui neapărat în aluat, va avea un gust divin
Peștele este unul dintre cele mai iubite tipuri de carne, ce poate fi gătit într-o mulțime de feluri. Printre favorite se numără cel prăjit, care este ușor de preparat și foarte gustos. Dacă vrei să iasă ca la…
Ce să faci cu chiftelele înainte de a le pune în tigaie, la prăjit. Aşa rămân legate şi prind o crustă aurie şi crocantă
Gustoase, pufoase, fragede, sunt un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Cu toate că rețeta nu este dificilă și poate fi modificată în numeroase feluri, în funcție de preferințele fiecăruia, există un truc…
17:00, 17.04.2024
Cu ce să stropești pomii fructiferi în fiecare seară ca să facă fructe mari și gustoase. Cele trei ingrediente banale care îi protejează de dăunători
Protejează-ți arborii fructiferi aplicând această rețetă pe care o poți face acasă pentru a scăpa de dăunători în mod natural. Iată cu ce să stropești pomii fructiferi în fiecare seară ca să facă fructe mari și…
Tartă cu blat de mămăligă. O rețetă gustoasă, de post
Cu siguranță ți s-a întâmplat să-ți rămână din mămăliguța pregătită pentru prânz sau cină. Și dacă nu ai altă idee ce să faci din ea, îți propunem rețeta noastră de tartă cu blat de mămăligă.
Retete gustoase de la Mãnãstirea Voronet, oferite de o mãicutã originarã din Suletea
DRUMUL SPRE LUMINÃ… „Postul este medicament si leac pentru trup, iar rugãciunea este hranã pentru suflet”, spun adesea preotii ortodocsi, atunci când îi îndrumã pe credinciosi sã trãiascã autentic cea mai profundã…
Ce pun gospodinele din Banat în sarmalele de post ca să iasă cu adevărat gustoase. Ingredientul care le dă un gust unic
Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvăluit secretul care te va ajuta să iasă cu adevărat gustoase și să nu simți că nu conțin deloc carne. Este important să adaugi un ingredient…
Cât trebuie fiartă carnea de rață ca să iasă fragedă și gustoasă. Așa va ieși senzațională
Carnea de rață este cu adevărat o delicatesă, dacă este gătită corect, fiind un tip de carne ceva mai complicat. Puțini știu, însă, cât trebuie lăsată la fiert, pentru ca preparatul nostru să fie unul ca la carte.…
Cum faci cea mai gustoasă frișcă de post. Îți ia doar câteva minute
Frișca vegetală este la fel de gustoasă ca cea normală, cu mențiunea că pe aceasta o poți folosi în tot felul de rețete de post: de la deserturi, până la sosuri și supe cremă, așa că trebuie să îți notezi această…
10:05, 10.04.2024
Rețetă de vinete umplute cu ciuperci. Preparatul de post care va reuși să te surprindă
Pentru această zi de miercuri ți-am pregătit o rețetă de vinete umplute cu ciuperci. Îți vom spune pas cu pas cum să gătești această mâncare gustoasă. Este preparatul de post care va reuși să te surprindă și îți…
10:01, 10.04.2024
O REȚETĂ GUSTOASĂ DE POST Pate de linte roșie și ardei copt
Gospodinele pot să prepare pentru micul dejun cea mai gustoasă rețetă de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETĂ GUSTOASĂ DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informaţia…
Târgoviște: Restaurantul Vița de Vie, mereu aproape de tine cu mâncare super gustoasă!
Restaurantul Vița de Vie vă așteaptă zilnic cu un meniu variat și savuros, dar în același timp cu servicii de calitate și un deosebit respect. Locația vă întâmpină zilnic cu preparate culinare din bucătăria românească…
18:01, 08.04.2024
Cum preparau bunicile noastre găluştele pentru supă. Ingredientul care le făcea gustoase şi pufoase, nu se mai foloseşte acum
Un răsfăț nu doar pentru papilele gustative, dar și pentru suflet, preparatul cu care ne încântau bunicile și mamele noastre și pe care parcă nu reușim să îl facem exact ca ele, oricât ne-am strădui. De ce? Poate…
Cum faci cea mai gustoasă mâncarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toată diferența
Spanacul înăbuşit poate fi o garnitură perfectă la ouă ochiuri, frigănele, friptură, dar şi o umplutură de plăcinte şi clătite, a notat în lucrarea sa, “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”, regretatul gastronom…
16:20, 03.04.2024
Ingredientul secret pentru o ciorbă de fasole extrem de gustoasă. Ce trebuie să pui pentru a avea un preparat ca la restaurant
Ciorba de fasole este printre preparatele tradiționale preferate de români. Chiar și în timpul postului se află pe mesele acestora. Pentru o savoare deosebită este nevoie de un ingredient special.
19:00, 29.03.2024
Rețetă pentru sarmale de post. Care este secretul gospodinelor și ce le face incredibil de gustoase
Alimentația de post reprezintă o adevărată provocare pentru cei care aleg să renunțe în această perioadă la produsele de origine animală și la dulciuri, dar cu puțină determinare și ajutor, mâncarea de post poate…
22:35, 26.03.2024
Satul din România bogat în sol sărăturat și săruri minerale, unde fermierii prepară cea mai gustoasă brânză. A fost înregistrată la OSIM
Satul Gulianca din Brăila a devenit cunoscut datorită brânzei, un produs care se obţine din lapte de oaie, al cărui secret constă în gustul unic dat de iarba care creşte pe solul sărăturat și bogat în săruri minerale.…
Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gătit. Postul Paștelui 2024, mai aspru decât cel al Crăciunului
Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gătit. Postul Paștelui 2024, mai aspru decât cel al Crăciunului Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gătit. Postul Paștelui 2024 cuprinde și două zile de dezlegare…
Ce să adaugi la final în mâncarea de urzici. Ingredientul care o face fină și gustoasă, va ieși ca la bunica acasă
Dacă vrei să o transformi într-un deliciu ce îți va încânta familia și musafirii, trebuie doar să adaugi un ingredient, la final, în mâncarea de urzici. Acesta o face fină și gustoasă, exact ca la bunica acasă.…
Cele mai gustoase ciorbe de post. Nu trebuie să aibă carne sau smântână pentru a fi delicioase
Pentru cei care aleg să respecte restricțiile alimentare impuse în perioadele ce preced marile sărbători creștine, una dintre marile provocări este gustul preparatelor pe care le pot consuma. Află, din rândurile…
Cea mai gustoasă zacuscă. Ce trebuie să faci cu legumele înainte de a le căli: trucul lui Radu Anton Roman
Zacusca este un preparat extrem de îndrăgit în bucătăria românească. El se pregătește toamna, de obicei, însă este la mare căutare și în perioadele de post de peste an.În cartea sa ”Bucate, vinuri şi obiceiuri…