Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât trebuie să fiarbă carnea de miel pentru ciorbă. Așa iese fragedă și gustoasă

Publicat:

Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, iar printre cele mai iubite preparate se numara chiar ciorba. Se potrivește perfect cu aceasta sarbatoare, insa nu orice gospodina știe sa o gateasca exact ca la carte. Cat trebuie sa fiarba, de fapt, bucațile de carne, astfel incat sa fie fragede. Cat se ține la […] The post Cat trebuie sa fiarba carnea de miel pentru ciorba. Așa iese frageda și gustoasa appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Ce greutate trebuie sa aiba mielul de Paște. Mulți romani nu țin cont de acest aspect cand cumpara carne pentru sarbatori

18:01, 30.04.2024 - Așa cum a fost impamantenit de zeci, poate sute de ani, in fiecare an de Paște, romanii pun pe masa carnea de miel, sub diferite forme. Dar, așa cum spun și crescatorii, este foarte important ce greutate trebuie sa aiba mielul de Paște. Carnea de miel, o tradiție pe masa de Paște a romanilor Mielul…

Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum sa iasa delicioasa, micul secret dupa ce stingi focul

14:10, 30.04.2024 - Daca nu știți cum sa preparați ciorba de miel de Paște, celebrul bucatar Radu Anton Roman vine cu trucuri esențiale pentru ca acest fel de mancare tradițional sa iasa delicios. Ce trebuie sa faceți dupa ce ați stins focul? Ciorba de miel, preparata dupa rețeta lui Radu Anton Roman Una dintre cele mai…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cat trebuie fiarta carnea de rața ca sa iasa frageda și gustoasa. Așa va ieși senzaționala

20:35, 13.04.2024 - Carnea de rața este cu adevarat o delicatesa, daca este gatita corect, fiind un tip de carne ceva mai complicat. Puțini știu, insa, cat trebuie lasata la fiert, pentru ca preparatul nostru sa fie unul ca la carte. Daca ții cont de timpul exact, se va topi in gura la propriu. Cum se fierbe corect […]…

Atenție la carnea din supermarketuri! Avertisment de la ANPC inainte de Paște, cum te pacalesc marile lanțuri de magazine

14:40, 27.03.2024 - Șeful Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a lansat un avertisment privind calitatea unor carnuri comercializate in marile lanțuri de magazine, inaintea sarbatorilor pascale. Cum te pacalesc producatorii sa cumperi produse periculoase pentru sanatate. Horia…

Ce pun grecii in ciorba de perișoare, de fapt. Rețeta lor este diferita, dar foarte gustoasa

23:01, 29.02.2024 - Grecia are o bucatarie diversificata, plina de preparate delicioase și speciale. Printre cele mai iubite se numara și ciorba de perișoare greceasca, ce are o rețeta diferita fața de a noastra. Ce pun ei in supa, de fapt și care este ingredientul-minune. Cum se face ciorba de perișoare in Grecia Daca…

Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani

13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?