Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul secret pentru o ciorbă de fasole extrem de gustoasă. Ce trebuie să pui pentru a avea un preparat ca la restaurant

Publicat:

Ciorba de fasole este printre preparatele tradiționale preferate de romani. Chiar și in timpul postului se afla pe mesele acestora. Pentru o savoare deosebita este nevoie de un ingredient special.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa prajești peștele ca sa aiba o crusta crocanta și gustoasa. Ce sa pui neaparat in aluat, va avea un gust divin

10:25, 26.04.2024 - Peștele este unul dintre cele mai iubite tipuri de carne, ce poate fi gatit intr-o mulțime de feluri. Printre favorite se numara cel prajit, care este ușor de preparat și foarte gustos. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa obții o crusta crocanta, afla ce trebuie sa pui in aluat. Ingredientul-minune…

Adevarul despre soia: cat de sanatoasa este, de fapt, aceasta leguma. Toți romanii o consuma in timpul Postului Paștelui

14:30, 25.03.2024 - Postul Sfintelor Pasti  a inceput pe 18 martie Numit si Postul Mare, este o perioada de postire care precede Praznicul Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.Un produs „salvator” pentru perioadele de post a fost, mereu, soia. In mod normal, aceasta leguma conține proteine, cat și vitamina B, magneziu,…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Cum faci cel mai bun sirop pentru mucenicii moldovenesti. Ingredientul secret, de asta ies asa aromati de fapt

13:10, 06.03.2024 - Vrei sa pregatești o rețeta speciala de mucenici moldovenești in aceasta primavara? Playtech Știri iți explica ce ingredient secret trebuie sa adaugi in sirop, pentru a aromatiza desertul. Cum sa folosești siropul de la mucenici ramas in bucatarie. Nu il risipi! De unde provine tradiția prepararii mucenicilor…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

08:25, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…

Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani

13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…

Ce trebuie sa pui in apa in care fierbe fasolea pentru ca boabele sa ramana intregi, de fapt. Ingredientul secret pentru un preparat ca la restaurant

20:20, 12.02.2024 - Fara doar și poate, fasolea este una dintre cele mai consumate alimente din intreaga lume. Fiarta, batuta sau folosita in diferite preparate culinare, acest aliment este la mare cautare indiferent de sezonul in care ne aflam. Insa, exista și un secret atunci cand vine vorba fierberea ei. Iata ce trebuie…

Ingredientul secret care se pune in ciorba de potroace. Ii da un gust senzațional

17:25, 07.02.2024 - Ciorba de potroace este foarte delicioasa și un preparat preferat de romani. In funcție de regiune, rețeta ce ciorba de potroace poate fi diferita, insa un ingredient nu lipsește niciodata. Aflați in randurile urmatoare care este acesta. Ce trebuie sa pui in ciorba de potroace pentru un gust senzațional…


Ce parere ai despre aceasta stire?