Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă pentru sarmale de post. Care este secretul gospodinelor și ce le face incredibil de gustoase

Publicat:

Alimentația de post reprezinta o adevarata provocare pentru cei care aleg sa renunțe in aceasta perioada la produsele de origine animala și la dulciuri, dar cu puțina determinare și ajutor, mancarea de post poate fi de multe ori chiar mai delicioasa decat se așteapta mulți. Iata ce rețeta de sarmale de post poți face chiar la tine acasa!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Rețeta simpla de mousse de ciocolata devenita virala. Ai nevoie de doar doua ingrediente

16:26, 10.03.2024 - Rețeta pe care o vom prezenta in continuare presupune numai doua ingrediente de baza (oua, smantana), plus ingredientele tradiționale (zahar și ciocolata rasa pe deasupra). Vei crea astfel un desert ușor ca textura, dar sofisticat, cu mai multe arome de ciocolata. Secretul este sa echilibrezi perfect…

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Rețeta speciala de urzici a lui Jean Paler. Actorul cu cea mai rușinoasa pensie este revoltat de preț: ”Erau mancarea saracului, acum sunt lux!” EXCLUSIV

15:45, 05.03.2024 - Jean Paler, actorul cu pensie de 1.600 de lei, nu mai știe cum sa-și calculeze banii de la o luna la alta, ca sa nu se imprumute prin vecini. La aflarea veștii ca un kilogram de urzici a ajuns sa coste, in aceasta primavara, 30 de lei, actorul și-a pus mainile in cap. ”Incredibil, urzicile […] The post…

Rețeta celor mai delicioși mucenici muntenești fierți a la Jamila. Descopera secretul unui plus de savoare

11:21, 05.03.2024 - Mucenicii sunt la mare cautare in aceasta perioada. De la mic la mare, romanii poftesc dupa unele dintre cele mai populare bunatați tradiționale. Fie ca sunt fierți, fie ca sunt la cutor, fie ca sunt cumparați, fie preparați in propria gospodarie, mucenicii sunt pe masa fiecarui roman la inceput de…

Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova

13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…


Ce parere ai despre aceasta stire?