Flavonoidele - Stiri si informatii despre Flavonoidele | pagina 3
22:20, 18.03.2015
Ce se întâmplă dacă mănânci mere verzi pe stomacul gol?
Se spune că ”un măr pe zi ține doctorul la distanță”. Toate sortimentele de mere au beneficii uimitoare pentru sănătate, însă cele verzi sunt o sursă importantă de proteine, vitamine, minerale și fibre. În plus,…
12:50, 15.03.2015
Ce băuturi conțin substanțe care combat cancerul de colon?
V-ați întrebat vreodată care este substanța chimică ce dă gustul vinului roșu sau ceaiului negru? Dr. Ciprian Constantin, șeful Departamentului de Diabet Nutriție al SUUMC “Carol Davila”, a explicat, pentru AGERPRES,…
00:00, 14.03.2015
Dr. Ciprian Constantin explică importanța compușilor chimici ce dau aromă și gust unor alimente
V-ați întrebat vreodată care este substanța chimică ce dă gustul vinului roșu sau ceaiului negru? Dr. Ciprian Constantin, șeful Departamentului de Diabet Nutriție al SUUMC "Carol Davila", a explicat, pentru AGERPRES,…
13:15, 05.03.2015
Efectele fantastice ale consumului de spanac pentru organism
Spanacul previne apariţia cancerului şi a primelor semne de bătrâneţe, frunzele sale verzi întăresc oasele şi îmbunătăţesc memoria, scrie rador.ro. Atât în salate, cât şi gătit, spanacul are o serie de beneficii…
00:06, 28.02.2015
Cinci boli care se pot trata cu coji de ceapă
Adevărat aliment-medicament, ceapa este și un bun antioxidant. Ceaiul din coji face minuni în caz de tuse și răceală Ceapa cruda poate fi folosita si ca expectorant, iar siropul este un remediu excelent împotriva…
11:05, 27.02.2015
Care sunt cele mai sănătoase combinații alimentare
Combinaţiile de alimente considerate sănătoase ar putea aduce organismului un aport energetic mult mai ridicat decât în cazul în care acestea ar fi consumate separat. 1. Fasole şi roşii. Atunci când sunt consumate…
12:05, 03.02.2015
Descoperire extraordinară: BEREA ne protejează de Parkinson și Alzheimer. Trebuie băută în cantități cât mai mari
Oamenii de ştiinţă din China au descoperit că un compus din hamei are proprietatea de a preveni şi lupta cu bolile degenerative ale creierului. Cum hameiul este materia primă din bere, se pare că băutura ar putea…
10:40, 28.12.2014
Sanatate: Beneficiile consumului de ceai negru
Obtinut din frunzele arbustului "Camellia sinesis", ceaiul negru se numara printre cele mai consumate si populare ceaiuri din lume. Numele ii este dat de culoarea inchisa pe care o are. Flavonoidele, manganul si…
12:40, 19.12.2014
Sanatate: Ceaiul din matase de porumb mentine sanatatea sistemului urinar
Ceaiul din matase de porumb este un remediu naturist care s a dovedit eficient pentru multe afectiuni. Matasea de porumb contine, in proportie destul de mare, flavonoide, saponine si saruri de potasiu, dar si vitaminele…
12:15, 12.12.2014
Pudra FERMECATA. Previne DIABETUL, ajuta INIMA, este ANTIOXIDANTA
Pudra FERMECATĂ. Previne DIABETUL, ajută INIMA, este ANTIOXIDANTĂ Anumite grăsimi din această pudră aduc beneficii uriaşe pentru sănătate. Beneficiile pe care le are pentru sanatate pudra de cacao si boabele de…
12:20, 10.11.2014
Propolisul, un antibiotic natural de top. Iata cate beneficii are
Propolisul are calitati deosebite terpeutice si antimicrobiene. De fapt, ceea ce demonstreaza studiile recente nu este decat o redescoperire a virtutilor inglobate in stupul albinelor de care grecii si egiptenii…
17:00, 31.10.2014
CE REDUCE riscul de cancer ovarian? Sunt principalele surse de flavonoide
Consumul regulat de ceai negru şi suc de portocale poate reduce riscul de îmbolnăvire de cancer ovarian cu până la 31%, datorită conţinutului de flavonoide, compuşi chimici antioxidanţi, potrivit unui studiu desfăşurat…
23:46, 18.10.2014
Mănâncă struguri dacă vrei o inimă sănătoasă!
Strugurii sunt printre cele mai sănătoase fructe. Soiurile negre sunt mai bogate în substanţe benefice, dar şi cele albe sunt surse bune de antioxidanţi - “agenţii” care neutralizează radicalii liberi eliberaţi…
12:36, 01.10.2014
Consumul regulat de struguri previne cancerul si bolile cardiace
Prevenirea bolilor cardiace Flavonoidul quercetin este un antiinflamator natural care, in niste studii pe animale, a parut sa reduca riscul aterosclerozei si sa protejeze impotriva pagubelor provocate de colesterolul…
14:03, 26.09.2014
Consumul de struguri previne cancerul si bolile cardiace, regleaza tensiunea arteriala
Strugurii au un numar impresionant de beneficii pentru sanatate, printre care si unele mai putin cunoscute, informeaza site-ul medicalnewstoday.com, citat de Mediafax: prevenirea cancerului, a bolilor de inima…
10:15, 20.09.2014
Mananca 8-10 migdale pe zi si nu te mai doare stomacul!
Remedii naturale pentru stomac, dureri dentare si alte problemeMigdalele depun o pelicula protectoare pe peretii stomacului. Ele reduc, de asemenea, producerea excesiva a pepsinei, o enzima digestiva foarte acida.…
16:15, 19.09.2014
Ciocolata ne fereste de atacurile de inima
Vestile cercetatorilor sunt din ce in ce mai dulci: consumul de ciocolata scade presiunea arteriala, reduce riscul de afectiuni cardiace si de atacuri de inima in randul femeilor. Cu cat consumam mai multa ciocolata…
10:24, 29.07.2014
Pudra de cacao curata vasele de sange si mentine sanatatea inimii
Beneficiile pudreio de cacao Curata vasele de sange Flavonoidele din pudra de cacao protejarea organismului de boli cardiovasculare prin efectul de curatare a vaselor de sange. Efectul apare imediat dupa consum…
09:24, 15.07.2014
De ce a fost declarat CEL MAI SĂNĂTOS FRUCT
Rubus Fruticosu, murul salbatic, murica sau rug, toate acestea sunt denumiri sub care sunt cunoscute murele de padure. Pe langa faptul ca aceste fructe dulci-acrisoare sunt extraordinar de gustoase, pot sa aiba…
12:36, 13.07.2014
Cele mai bune alimente care iti protejeaza pielea de soare
Odata cu sosirea verii, creste si preocuparea pentru o piele frumoasa, deoarece imbracamintea de vara ne expune mai mult. In eforturile noastre de a arata mai bine, este bine sa tinem cont de cateva lucruri, potrivit…
10:12, 14.06.2014
Cireşele, fructele care merită să se afle în… „vârful tortului”
Flavonoidele din cireşe au o acţiune antiinflamatoare şi analgezică de 10 ori mai mare decât aspirina şi comparabilă cu ibuprofenul Roşii ca purpura, cu un gust delicios, primele fructe ale verii au invadat grădinile…
11:30, 06.06.2014
Cacao, beneficii pentru sanatate
Cacao, considerata hrana zeilor, se numara printre cele mai bogate surse de antioxidanti, substante care lupta cu bolile de inima, cancerul si imbatranirea. Cacao contribuie la reducerea riscului riscului de atac…
10:57, 27.05.2014
Cele mai bune afrodisiace pentru femei
Daca treci printr-o perioada in care libidoul tau este o idee mai molatec, anumite substante ti-ar putea fi de folos. Pe lista celor mai bune afrodisiace pentru femei se numara plante cu efecte extraordinare pe…
17:48, 09.05.2014
Care sunt efectele capsunilor asupra sanatatii
Capsunile sunt folosite ca ingredient-vedeta in inghetata, gemuri, siropuri, cocktail-uri, prajituri sau pot fi consumate pur si simplu proaspete, avand un gust racoritor si dulceag. Ca o curiozitate, stiai ca…
13:27, 10.02.2014
Beneficii pentru sanatate date de cacao
Este o realitate faptul ca beneficiile pentru sanatate ale boabelor de cacao sunt imense. Nu, asta nu inseamna ca poti manca ciocolata oricata doresti! Cacao prima, neprelucrata este cea care contine substante…
14:21, 09.02.2014
Ginkgo biloba, o planta cu multiple beneficii
Un arbore care creste spontan in China si Japonia, cam cum cresc brazii pe la noi, ridicat la rang de copac al vietii pentru ca, spun asiaticii, este singurul capabil sa realizeze un echilibru perfect intre cer…
00:00, 22.01.2014
ACTUALITATE MEDICALA: Ciocolata si vinul rosu pot preveni diabetul
Ciocolata, vinul rosu si fructele de padure, bogate in antioxidanti, regleaza nivelul de glucoza din sange, prevenind astfel diabetul de tip 2, afirma cercetatorii britanici, intr-un studiu publicat luni in Journal…
20:15, 20.01.2014
Desertul delicios care previne diabetul
Ciocolata, vinul rosu si fructele de padure, bogate in antioxidanti, regleaza nivelul de glucoza din sange, prevenind astfel diabetul de tip 2, afirma cercetatorii britanici, intr-un studiu publicat in Journal…
16:15, 20.01.2014
STUDIU: Ciocolata, vinul roșu și fructele de pădure pot preveni diabetul
Ciocolata, vinul roşu şi fructele de pădure, bogate în antioxidanţi, reglează nivelul de glucoză din sânge, prevenind astfel diabetul de tip 2, afirmă cercetătorii britanici, într-un studiu publicat luni în Journal…
16:09, 20.01.2014
Ciocolata şi vinul roşu pot preveni diabetul
Flavonoidele sunt antioxidanţi regăsiţi în plante, dar şi în ceai, vin roşu şi ciocolată, care protejează împotriva unor boli precum afecţiunile cardiovasculare, hipertensiune, unele forme de cancer şi demenţă,…