Asezonati - Stiri si informatii despre Asezonati | pagina 2 Ultima actualizare: 16:16:09, 17.05.2024
00:40, 25.03.2022
Cordon Bleu de pui la cuptor
Ingrediente 2 bucăți de piept de pui (circa 200g fiecare)4 felii cașcaval4-6 felii de șuncă (circa 80 g)1 ou2 linguri de făinăpesmet (sau pâine uscată bine fărâmițată, să fie mai crocant) + ulei/unt topit Mod de…
17:16, 07.03.2022
Cum faci carnea perfectă la cuptor
Nu ai nevoie de un grătar pentru a găti carnea perfectă, ea se face la fel de bine și la cuptor. Fie că vorbim de porc, vită sau pasăre, modul în care prepari această carne și tehnica sunt cele mai valoroase. Adesea…
14:10, 05.03.2022
Cum prăjești corect carnea. Greșeala pe care toată lumea o face
Cum prăjești corect carnea? Mulți oameni fac o greșeală din cauza căreia carnea este tare, gumată sau fără gust. Există un mod corect de a prăji carnea și sunt câteva detalii la care trebuie să fii foarte atent.…
10:30, 16.02.2022
Sos de ciuperci. Cum să îți iasă delicios
Fiecare bucătar are nevoie de o rețetă bună de sos de ciuperci ușor de preparat. Este perfect cu paste și fantastic pe o friptură la grătar. Îl poți folosi pe un piept de pui la grătar sau alături de o garnitură…
08:15, 11.02.2022
Piept de curcan la cuptor cu miere, lămâie și portocală
Ingrediente: 750 g piept de curcan, zeama de la o lămâie, zeama de la 2 portocale, 2 linguri de miere, sare , piper, 1 linguriţă oregano, ulei de măsline, 1 ardei gras, o lămâie, o portocală, 7 ramuri de rozmarin.…
11:16, 11.01.2022
Cel mai gustos şi crocant şniţel. Secretul pe care numai marii bucătari îl știu
Ingrediente600g cartofi noi/mici2 linguri de ulei2 ouă100g făină300g de pesmet copt2 lingurițe de piper cayenne4 fripturi de porc sau vițel (300g fiecare)50g unt50g untură1 lămâieo jumătate de legătură de pătrunjelÎmbracă…
19:00, 10.01.2022
Cum gătești corect carnea de rață
Cum gătești corect carnea de rață? Rața are o piele mai groasă, un conținut mai mare de grăsime și o aromă mai puternică și mai cărnoasă decât puiul. Pieptul este acoperit de un strat gros de grăsime, care trebuie…
13:05, 22.12.2021
Cea mai bună rețetă de sarmale tradiționale de Crăciun. Secretul este să fie fierte în vin!
Sarmale sunt vedetele de pe masa de Crăciun a fiecărui român. Mai mici sau mai mari, cu mai mult orez sau cu mai multă carne, sarmalele sunt diferite în fiecare regiune ale țării. În continuare vă prezentăm o rețetă…
21:25, 03.12.2021
Cu ce e bine să asortezi ridichea neagră pentru un gust inedit și bun în același timp
Ridichea neagră este o legumă mai pretențioasă motiv pentru care nu merge astorată chiar cu orice alte alimente. Iată cu ce e bine să asortezi ridichea neagră pentru un gust inedit și bun în același timp. Mulți…
10:06, 02.12.2021
Rețete simple și rapide. Mâncărurile de post, un adevărat elixir al sănătății
Profitând de faptul că suntem în Postul Nașterii Domnului iar piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, în această perioadă ne putem delecta cu o varietate de preparate culinare, pe cât de arătoase, pe atât…
16:35, 24.11.2021
Top 3 retete cu branza de vaci
Branza de vaci este un produs traditional al bucatariei romanesti. Aceasta se consuma ca atare, alaturi de sunca, ceapa si alte produse alimentare, sau in compozitia unor preparate destinate oricarui fel, de la…
21:20, 02.11.2021
Hipermarketuri, focare de infecţie: produse mucegăite şi galantare „asezonate” cu insecte sau fire de păr
Luate la control de Protecţia Consumatorilor, hipermarketurile Auchan, Cora şi magazinele Mega-Image din Bucureşti s-au dovedit unele cu mari probleme din punct de vedere sanitar, cu galantare insalubre şi produse…
16:50, 30.07.2021
Dieta Ioanei Ginghină. Cum slăbește vedeta: „Pare drastică, dar e ușor de urmat”
Are 43 de ani, dar e atentă la silueta ei. Ioana Ginghină a dezvăluit cum se menține în formă, dar și cum slăbește atunci când se mai îngrașă câteva kilograme. Are dieta ei care, pentru ea, s-a dovedit a fi de…
11:05, 19.07.2021
La mulți ani, Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți ortodocși români! ”Unde iubire nu e, nimic nu e“
La mulți ani, Constantin Necula! Conferențiarul universitar, doctor în teologie, specialist în catehetică și pedagogie creștină, scriitor, prezentator de televiziune, preotul a devenit cunoscut pentru nonconformismul…
10:15, 30.04.2021
Știi și câștigi sănătate: Masa de Paști, o tradiție cu multe beneficii nutriționale dacă este „asezonată” cu cumpătare
Este Vinerea Mare, iar românii fac ultimele cumpărături pentru masa de Paşti. În aer pluteaște deja aroma cozonacilor și a mielului bine rumenit pe grătar. După marea restricție de anul trecut, din cauza căreia…
07:40, 30.04.2021
Știi și câștigi sănătate: Masa de Paști, o tradiție plină de beneficii nutriționale dacă este „asezonată” cu cumpătare
Este Vinerea Mare, iar românii fac ultimele cumpărături pentru masa de Paşti. În aer pluteaște deja aroma cozonacilor și a mielului bine rumenit pe grătar. După marea restricție de anul trecut, din cauza căreia…
17:01, 25.03.2021
Alimente de post. Ce să mănânci sănătos în perioada postului
Alege întotdeauna alimente de post gustoase și sănătoase, mai ales dacă ții postul cel lung înainte de Sărbătorile Paștelui. Evită mâncărurile de post gata preparate din magazine și alege alimente de post cât mai…
17:56, 19.02.2021
(P) Rețete simple și delicioase pentru cină
Rețete simple și delicioase pentru cină sunt nenumărate. Chiar dacă nu realizăm, de cele mai multe ori avem la îndemână combinații rapide de ingrediente cu care putem găti cele mai simple rețete pentru cină într-un…
08:00, 30.10.2020
Nutriționist: Alimentul minune care întărește sistemul imunitar
CHIȘINĂU, 30 oct - Sputnik. Întăriți-vă imunitatea și faceți față diferitelor boli - astfel de oportunități sunt ascunse în grăsimile proaspete. Aceasta este opinia nutriționistului și geneticianului ucrainean…
12:16, 20.10.2020
Reţeta celui mai bun piure de cartofi! Cheful a primit stele Michelin pentru acest preparat
Joel Robuchon a fost numit ”bucătorul secolului” și ”geniu culinar”. Acesta a fost mentorul lui Gordon Ramsay, iar de-a lungul cariereu a primit nu mai puțin de 32 de stele Michelin, devenind cheful francez cu…
13:05, 08.09.2020
Chifteluţe din soia cu dovlecel. Reţeta pe care trebuie să o încerci
Mod de preparare Chiftelute din soia cu dovlecel Granulele de soia le pui la fiert în apă rece, cu puțină sare și le lași să fiarbă pentru aproximativ 15 minute. Le scurgi de apă și le lași să se răcească. Dovlecelul…
09:20, 08.09.2020
Friptură de porc umplută cu ficăţei, cu garnitura de varză dulce şi cartofi
Mod de preparare Friptura de porc umpluta cu ficatei cu garnitura de varza dulce si cartofi Carnea de porc o filetam cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, astfel incat sa obtinem o bucata mare de carne, nu…
13:55, 03.09.2020
Charlie Sheen, o viaţă asezonată cu droguri, violuri, HIV şi un glonţ ce a rănit-o pe soţia lui John Travolta
Omul exceselor şi extremelor, actorul din Doi bărbaţi şi jumătate nu pare a fi irosit nicio secundă pentru un trai normal. Însă nici karma nu prea l-a iertat în mai bine de jumătate de secol de viaţă, căci a trecut,…
14:03, 18.06.2020
Verdețuri crescute în Moldova - Sănătate la pachet
Fiind o sursă naturală de vitamine, minerale și fibre, verdețurile sunt recomandate a fi consumate zi de zi pentru o alimentație sănătoasă. În bucătărie ele au rolul de a completa felurile principale sau de a asezona…
13:53, 09.05.2020
Te-ai săturat să stai în bucătărie? Top trei rețete pe care le pregătești în 20 de minute
Creveți cu usturoi 300 g creveți 2 linguri ulei măsline 4 căței usturoi 1 ardei iute sare de mare piper proaspăt măcinat Pentru servit: pătrunjel verde lămâie pâine prăjită Preparare: Dacă avem creveți proaspeți…
12:52, 16.04.2020
Drob de miel pentru Paşte. Reţeta specială a lui Cătălin Scărlătescu
Drob de miel pentru Paşte. Reţeta specială a lui Cătălin Scărlătescu. Ingrediente Pentru prepararea drobului de miel aveţi nevoie de următoarele ingrediente: organele de miel (ficatul, rinichii, plămânii, inima);…
16:55, 02.04.2020
Rețete de salate pentru Paști 2020
Chiar daca de pe masa de Pasti a romanilor nu lipsesc preparatele traditionale de miel si salatele au inceput incet, incet sa-si faca aparitia. Salata cu sunca de curcan Ingrediente – 2…
18:18, 29.10.2019
„Delicatese“ servite clienţilor la un restaurant: carne de porc şi de pui, „asezonată“ cu lămâi, toate pline de mucegai
Un control efectuat de poliţiştii locali la un restaurant din Galaţi a scos la iveală nereguli grave, multe produse alimentare fiind gătite şi servite clienţilor, deşi erau expirate, iar unele prezentau semne evidente…
16:06, 24.09.2019
Retete pentru copii: Piure cu ficatei de pui
Ingrediente Piure cu ficatei de pui 1/2 kg cartofi, lingura unt, 1 lingura smantana, 500 g ficatei pui, 2 linguri ulei, 150 ml vin alb, sare, piper, marar, piper Mod de preparare Piure cu ficatei de pui Se curata…
17:54, 11.08.2019
Bucatele din pește de la VETIȘ FISH FEST, „asezonate” cu aranjamentele muzicale ale neconvenționalului Remus Miron
Primul festival gastronomico-pescăresc adevărat din județul Satu Mare – VETIȘ FISH FEST – se va desfășura în data de 7 septembrie 2019. Asta se știe deja foarte bine. Pe lângă concursuri de pescuit și de gătit…