Sos de ciuperci. Cum să îți iasă delicios
Publicat:Fiecare bucatar are nevoie de o rețeta buna de sos de ciuperci ușor de preparat. Este perfect cu paste și fantastic pe o friptura la gratar. Il poți folosi pe un piept de pui la gratar sau alaturi de o garnitura de orez fiert. In plus, poți sa faci o cantitate mai mare și sa il pastrezi in congelator, in porții separate. Cuprins: Sfaturi generale Sos de ciuperci De ce s-a taiat sosul? De ce are sosul cocoloașe? De ce are sosul o culoare palida? Cum poți consuma sosul de ciuperci Rețeta de sos de ciuperci Sfaturi generale Daca nu știi sa gatești, aceasta este rețeta ideala pentru tine. Este un…
Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…
Sursa articol: libertatea.ro
Stiri pe aceeasi tema
Gogosi cu lingura, cea mai usoara reteta. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase
09:15, 15.05.2024 - Cine nu adora gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astazi va aratam o rețeta simpla de gogoși cu lingura. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase gogoși! Ce ingrediente aveți nevoie…
Rețeta clasica de Rum Baba sau Baba au Rhum. Cum o prepari simplu și rapid
20:40, 13.05.2024 - Rețeta iși are originea in Polonia și a aparut in jurul anului 1760, cand regele polonez Stanislas Leszczynski, socrul regelui Ludovic al XV-lea, s-a stabilit in Franța, la Nancy. Acesta a fost servit cu tradiționalul cozonac kougloff care i s-a parut prea uscat. A cerut bucatarului sa i-l insiropeze…
Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș
21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…
Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine
16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…
Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu
13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…
Negresa de post cu apa minerala și gem de prune
19:06, 06.03.2024 - Și in post te poți rasfața cu deserturi savuroase, daca sunt preparate corect, respectand pașii necesari. Chiar daca nu folosești oua, lapte sau unt, sunt o mulțime de alte ingrediente pe care le poți adauga in aluaturi.Poți obține blaturi de prajituri delicioase cu texturi pufoase, dense sau ușor umede,…
SFATURI GRADINARIT Secretul plantarii lalelelor in timpul primaverii
15:05, 23.02.2024 - Chiar daca ai intarziat cu plantarea bulbilor de lalele in toamna, exista inca posibilitatea de a te bucura de inflorirea lor in primavara prin planteaza devreme, achiziționarea de becuri pre-racite sau forțarea bulbilor pentru inflorire in interior. The post SFATURI GRADINARIT Secretul plantarii lalelelor…
Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova
13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…