Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drob de miel pentru Paşte. Reţeta specială a lui Cătălin Scărlătescu

Publicat:

Drob de miel pentru Paste. Reteta speciala a lui Catalin Scarlatescu. Ingrediente

Pentru prepararea drobului de miel aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: organele de miel (ficatul, rinichii, plamanii, inima); 250 grame carne de miel; 400 grame ceapa si usturoi verde; 400 grame marar si patrunjel verde; oua batute (pentru fiecare 1 kilogram de compozitie folosesc opt oua batute); sare, piper; ulei de floarea soarelui; prapure.

Drob de miel pentru Paste. Reteta speciala a lui de preparare

Organele si carnea se taie cuburi mari si se calesc in tigaie…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta speciala de cozonac pentru Paște. Cum trebuie sa impletești aluatul, de fapt

15:06, 21.04.2024 - Mai este foarte puțin pana la sarbatorile pascale, așa ca gospodinele se pregatesc sa faca bunatați pentru cei dragi. Cozonacul este unul dintre preparatele nelipsite de pe masa de Paște. Acesta este adorat de toți romanii, mai ales ca este pufos și are o umplutura delicioasa. Totuși, daca nu sunteți…

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Drob de miel cu pui, rețeta speciala cu care iți vei impresiona musafirii de Paște

12:30, 09.04.2024 - Drobul este nelipsit de masa de Paște a romanilor. Acest preparat se face din organe de miel, insa poți pune orice fel de organe dorești. Toate acestea sunt tocate marunt, amestecate cu verdețuri, așezate oua fierte pe lungimea compoziției, apoi pus intr-un prapure și bagat la cuptor. Poți sa faci drob…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Salata Tabbouleh cu rodie

00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?