Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum prăjești corect carnea. Greșeala pe care toată lumea o face

Publicat:

Cum prajești corect carnea? Mulți oameni fac o greșeala din cauza careia carnea este tare, gumata sau fara gust. Exista un mod corect de a praji carnea și sunt cateva detalii la care trebuie sa fii foarte atent. Carnea trebuie sa conțina și puțina grasime, iar un alt pas pe care bucatarii nu il sar niciodata este sa lase carnea sa se odihneasca 10-15 minute dupa ce au scos-o din tigaie.  Cuprins: Cum prajești corect carnea  Scoate carnea din frigider și usuc-o bine Sareaza bine Incinge tigaia Las-o sa se odihneasca Cea mai buna grasime de prajit carnea Cum se rumenește Cat timp se prajește carnea

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta din Imperiul Roman: Friptura de miel sau de ied cu lapte și miere

10:05, 02.05.2024 - O rețeta de friptura de miel sau de ied, care poate fi incercata cu ocazia sarbatorilor pascale, a ajuns la noi tocmai din antichitate. Aceasta provine din „Apicius”, o carte de bucate romana despre care se crede ca a fost compilata in secolul I d.Hr, potrivit British Museum. Rețeta este una dintre…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Cum sa prajești oul fara ulei, cu sita in apa fiarta. Trucul merita incercat

08:05, 14.03.2024 - Iți place sa mananci ou prajit, dar te ferești de ulei? Playtech Știri iți explica cum poți prepara acest aliment cu ajutorul sitei sau strecuratoarei in apa fiarta. Ai nevoie doar de o tigaie adanca, apa, oul propriu-zis și condimente (in funcție de preferințele culinare). Rețeta simpla pentru iubitorii…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Cum se scrie corect: inșala sau inșeala? Aproape toți romanii fac aceasta greșeala de scriere

18:35, 26.02.2024 - Gramatica limbii romane este foarte complexa, iar vorbitorii trebuie sa respecte cateva reguli clare. Unul dintre cuvintele care starnesc controverse, din acest punct de vedere, este inșala sau inseala, pe care puțini oameni știu sa il scrie corect.

Este sau nu corect sa mancam cartofi prajiti alaturi de friptura sau gratar? Mihaela Bilic spulbera mitul: „Este diferit”

14:30, 21.02.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic a spulberat miturile consumului de cartofi prajiți alaturi de o bucata de carne. Acest fel de mancare este adorat de romani, dar cat este de sanatos sa consumam friptura la gratar cu cartofi prajiți? Este bine sau nu sa consumam cartofi prajiti cu friptura? Mihaela…

Cum se pastreaza corect maioneza: nu se mai taie și nici nu rancezește. Cand NU trebuie ținuta la frigider

09:00, 07.02.2024 - De obicei, maioneza nedeschisa trebuie pastrata la temperatura camerei. Odata deschisa, ar trebui sa fie bagata in frigider pentru a-și pastra durata de valabilitate și calitatea. Este recomandat sa fie pastrata la loc racoros și uscat, ferita de razele soarelui, in camara sau dulap.„In timp ce refrigerarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?