Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de răniţi după ce o garnitură de metrou a deraiat la o oră de vârf. Cel puţin 34 de răniţi

Publicat:

Sute de calatori au fost evacuati prin tunelul plin de fum si ramas in bezna. Traficul la metrou a fost perturbat partial.

Metroul era plin de pasageri cand vagoanele au iesit de pe sine, dupa ce frana de urgenta s-a activat pe neasteptate. Iluminatul s-a oprit, garnitura s-a umplut cu fum iar panica s-a instalat imediat. Unii au intrat in panica si au incercat sa sparga ferestrele si usile.

Martori oculari spun ca au vazut scantei "peste tot" si ca oamenii au coborat din metrou si au mers mers pe jos, prin tunel, pana in cea mai apropiata statie.

In urma acestui accident…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doi polițiști din Paris au fost raniți dupa ce un barbat i-a impușcat in secția de poliție

13:05, 10.05.2024 - Un barbat a impușcat și ranit doi ofițeri de poliție la Paris dupa ce a pus mana pe una dintre armele ofițerului. El era reținut la o secție de poliție, a declarat vineri șeful poliției din Paris, Laurent Nunez.Incidentul a avut loc joi seara, potrivit Reuters . Poliția l-a arestat inițial pe barbat.…

VIDEO Atac armat intr-o sala de concert din Moscova: Cel puțin 40 de morți și zeci de raniți/ Martori oculari: ”Barbați antrenați, barboși, in uniforme”/ MAE rus: ”Atac terorist”/ Ambasada SUA in Rusia a avertizat asupra unor atacuri iminente, dupa ce FSB

21:05, 22.03.2024 - Un atac armat a avut loc vineri seara intr-o sala de concert din Moscova (Crocus City Hall), conform agenției de presa de stat TASS. Cel puțin 12 morți și zeci de raniți au fost raportați in urma unor impușcaturi și explozii care ar fi avut loc la un concert al trupei Picnic, pro-Putin, care se […]…

Un barbat a fost impușcat in cap la metroul din New York, dupa ce a atacat un alt calator și a scos un pistol

14:10, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 36 de ani a fost ucis prin impuscare pe o linie de metrou, la New York, in cartierul Brooklyn, in urma unei incaierari la bordul unei rame, relateaza site-ul Eyewitness News, o filiala a postului ABC News.

Patru raniți dupa o ciocnire frontala intre doua autoturisme pe DN 11

09:25, 03.03.2024 - Patru persoane au fost ranite, duminica dimineața dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Accidentul a avut loc pe DN 11, in zona localitatii Targu Secuiesc din judetul Covasna. Traficul se desfasoara pe un singur fir, alternativ. Centrul Infotrafic al Politiei Romane a transmis, duminica dimineata,…

Atac la metroul din New York: un mort și cinci raniți grav!

09:25, 13.02.2024 - Un barbat inarmat a deschis focul intr-un tren de metrou si pe peronul unei statii din Bronx. A ucis o persoana si a ranit alti 5 oameni. Focurile de arma au izbucnit intr-un tren care circula spre nord, in timp ce doua grupuri de adolescenti se certau, au declarat autoritatile. Victimele, varste intre…

Impușcaturi in metroul din New York: un mort și cinci raniți grav | Atacatorul a fugit: "Ești cautat de cei mai buni detectivi din lume"

08:46, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane.

Un mort și 5 raniți dupa ce un individ a deschis focul la metroul din New York

08:15, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane, potrivit Reuters.

Impușcaturi la metroul din New York. Un mort și cinci raniți dupa o incaierare izbucnita intr-un tren

07:30, 13.02.2024 - Politiștii din New York cauta un barbat inarmat care a inceput sa traga cu o arma intr-un tren de metrou si pe peronul unei statii din Bronx, omorand un om si ranind alte cinci persoane, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?