Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vorbele sfâşietoare ale bunicii copilului decedat în urma unei operaţii la spitalul privat din Capitală: "Odată cu el am murit şi eu"

Publicat:

Familia baietelului de un an si 10 luni care a murit in urma unei operatii de hernie inghinala, se confrunta cu clipe greu de imaginat. Bunica copilului cere intelegere din partea apropiatilor, printr-un mesaj sfasietor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Nicolae, internat la Spitalul „Sf. Pantelimon”, unde 17 oameni au murit in condiții suspecte. Cum au incercat medicii sa-i convinga familia sa-l ia acasa, deși e in stare grava

21:25, 18.04.2024 - Nicolae a ajuns in stare grava la spital acum patru luni, dupa ce a fost lovit din plin de un șofer pe trecerea de pietoni. Barbatul este in stare grava, iar medicii nu ii dau șanse ca iși va reveni. Este internat la Spitalul „Sf. Pantelimon”, acolo unde mai multe anchete sunt in desfașurare, in cazul…

Scandalul de la Sf. Pantelimon explodeaza! Președintele ANPP spune ca luna trecuta au murit 46 de pacienți, in 5 zile

16:35, 13.04.2024 - Scandalul morților suspecte de la Spitalul de Urgența Sfantul Pantelimon, din Capitala, ia o turnura monstruoasa! Președintele ANPP spune acum ca luna trecuta au murit, in doar 5 zile, 46 de pacienți! Așadar, scandalul de la Spitalul de Urgența Sf. Pantelimon, din Capitala, se transforma intr-un adevarat…

Știrile Antena Stars. Imagini dureroase de la inmormantarea bunicii lui Gabi Stangau. Clipe groaznice pentru familia artistului / VIDEO

20:20, 08.03.2024 - Bunica lui Gabi Stanau nu a mai rezistat mult de cand artistul s-a stins din viața! Imagini dureroase de la inmormantarea femeii. Clipe groaznice pentru familia violonistului. Tragedie dupa tragedie pentru apropiați!

Știrile Antena Stars. Ce mesaj a transmis mama lui Gabi Stangau, dupa moartea bunicii violonistului: „Te-ai dus și dumneata dupa nepotul tau” / VIDEO

18:00, 08.03.2024 - Tragediile se țin lanț pentru familia lui Gabi Stangau! Dupa ce regretatul artist s-a stins din viața luna trecuta, familia a primit inca o veste trista. Bunica artistului a parasit și ea aceasta lume, iar intreaga familie este in stare de șoc. Iata mesajul transmis de soția regretatului violonist!

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

A murit și bunica lui Gabi Stangau! Dubla tragedie in familia violonistului

18:55, 05.03.2024 - Dubla tragedie in familia lui Gabi Stangau. Violonistul a murit in urma cu doua saptamani, lasand un urma sa un gol imens, iar acum, bunica paterna s-a stins din viața. Cei dragi trec prin momente cumplite, dupa ce artistul și batrani au plecat in lumea celor drepți.

Spitalul din Suceava, obligat sa plateasca daune morale de aproape 1 milion de euro, dupa ce un bebeluș a murit din cauza unei bacterii. Familia va primi o suma record

19:40, 27.02.2024 - Instanța a luat o decizie neașteptata! Spitalul din Suceava este obligat sa plateasca daune morale de aproape 1 milion de euro, dupa ce un bebeluș a murit. Copilul s-a stins din viața din cauza unei batcerii contactate in spital. Iata ce suma record vor primi parinții.


Ce parere ai despre aceasta stire?