Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Imagini şocante! Un tânăr călcat de maşină a blocat roata cu ghiozdanul din spate. Ce a urmat e viral

Publicat:

Scenele de groaza au avut loc in orasul Yueqing din China. Un tanar care isi lega siretul in mijlocul strazii a fost calcat de catre o tanara soferita, pe numele ei Pan. Se pare ca femeia nu l-a observat pe baiat, deplasandu-se incet spre el si urcandu-se cu masina la propriu pe el.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O șoferița a ramas fara permis dupa ce s-a blocat cu mașina intre bariere, la o trecere la nivel cu calea ferata

17:15, 09.04.2024 - O femeie in varsta de 54 de ani din localitatea aradeana Vladimirescu a ramas fara permis de conducere dupa ce a ignorat semnalele luminoase și acustice și a fost prinsa cu mașina intre bariere. „La data de 8 aprilie, in jurul orei 16:00, o femeie de 54 de ani, din Vladimirescu, a condus un autoturism…

PROCEDURA DE URMAT IN 24 DE ORE Ce sa faci daca iți gasești mașina lovita in parcare

09:05, 01.04.2024 - Dupa obținerea autorizației de reparație, ai la dispoziție o luna pentru a efectua reparațiile necesare The post PROCEDURA DE URMAT IN 24 DE ORE Ce sa faci daca iți gasești mașina lovita in parcare first appeared on Informatia Zilei .

Accident cu patru victime la Vaslui. Doi copii au fost raniți, șoferul a ramas blocat in mașina

17:01, 15.03.2024 - Accidentul rutier s-a produs pentru ca șoferul a adormit la volan, iar mașina a cazut intr-un șanț de pe marginea drumului. Cei doi copii raniți acuzau dureri in zona coloanei vertebrale și la membrele superioare.

Trei morți dupa ce un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod

18:45, 08.03.2024 - Trei barbați au murit dupa ce un camion caruia i-a explodat o roata a intrat intr-o mașina, apoi a cazut de pe un pod de cale ferata. Tragicul accident rutier a avut loc vineri, pe DN 1, pe centura orasului Avrig. A fost blocat atat traficul rutier in zona, dar si circulatia trenurilor pe magistrala…

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina: o femeie a fost zdrobita intre doua mașini. IMAGINI șocante

07:17, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Imagini socante cu un barbat care si-a lovit intentionat vecinul cu masina. Victima era cu copilul la plimbare VIDEO

16:55, 31.01.2024 - Un barbat din satul bihorean Surduc și-a lovit intenționat cu mașina un vecin care isi plimba copilul de doi ani in spinare. Incidentul șocant a avut loc luni dupa-amiaza, fiind surprins de camerele de supraveghere din zona. Acum, autorul faptei a ajuns in Arestul Politiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?