Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Betty Salam, botez cât o nuntĒ! "Am schimbat data de trei ori"

Publicat:

Betty, fiica lui , se pregEtexte pentru botezul fiului ei xi al lui . TanEra a fost prezentE duminicE in cadrul emisiunii " de Weekend", prezentatE de xi Andrei ~tefEnescu, acolo unde a povestit cum este viata de mEmicE.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum l-au schimbat pe Daniel Buzdugan pelerinajele de la Muntele Athos. Se considera un om credincios de la o varsta frageda: „Dupa o perioada grea...”

15:10, 02.04.2024 - Daniel Buzdugan a fost de mai multe ori la Muntele Athos, unde s-a intors de fiecare data cand a avut ocazia. Prezentatorul radio spune ca prima data a ajuns in locul sfant dupa o perioada agitata, in care avusese de onorat mai multe evenimente și simțea nevoia sa se retraga undeva.

Nasrin Ameri, despre cum s-a schimbat relația cu soțul dupa ce au devenit parinți. Primul cuvant pe care l-a spus fiul ei: „Am fost invidioasa” VIDEO EXCLUSIV

15:50, 29.03.2024 - In luna mai 2023, Nasrin Ameri a devenit mama pentru prima oara, dupa ce a adus pe lume un baiețel perfect sanatos, iar de atunci viața sa s-a schimbat radical. Fosta prezentatoare TV și soțul sau iși concentreaza toata atenția asupra copilului lor. Vedeta a fost prezenta recent la Gala Healh Beauty…

Star Matinal. Tzanca Uraganu, in culmea fericirii dupa eliberarea lui Florin Salam. Artistul i-a sarit in aparare: „V-am spus ca...” / VIDEO

10:50, 15.03.2024 - Tzanca Uraganu a fost in culmea fericirii dupa eliberarea lui Florin Salam! Artistul a crezut mereu in nevinovația celebrului manelist și i-a sarit in aparare. Ce a marturisit cantarețul, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Cum se simte Florin Salam, dupa ce a fost eliberat. Avocata Beatrice Comaniceanu, despre dovezile care il pot „salva” pe manelist / VIDEO

10:16, 15.03.2024 - Cum se simte Florin Salam, dupa ce a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar. Avocata Beatrice Comaniceanu a vorbit despre dovezile care il pot „salva” pe manelist. Ce a marturisit femeia, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Cum s-a schimbat viața celebrului Americanu', dupa succesul din „La bloc”. Peripețiile de la filmari de care iși aduce aminte și in prezent: „Era o atmosfera distinsa”

15:50, 06.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Emil Mitrache a jucat in „La bloc”. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Americanu', spune ca iși aduce cu drag aminte de perioada in care mergea la filmari, chiar daca, de multe ori, oboseala iși spunea cuvantul.

Star Matinal. Diana Dumitrescu, pregatita pentru al doilea copil! Viața actriței s-a schimbat foarte mult de cand il are pe Carol: „Ma gandesc...” / VIDEO

12:01, 29.02.2024 - In exclusivtate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Diana Dumitrescu a marturisit ca este pregatita pentru al doilea copil. Viața actriței s-a schimbat foarte mult de cand il are pe Carol, fiul ei. Iata ce marturisiri a facut vedeta pentru emisiune!

Star Matinal. Florin Salam se considera nevinovat, in cazul acuzațiilor de inșelaciune! Cine ar fi vrut sa se razbune pe manelist: ”Și-au adus aminte...” / VIDEO

10:20, 09.02.2024 - Florin Salam a avut o reacție neașteptata, dupa ce a ieșit de la Parchet. Manelistul se considera nevinovat in ceea ce privește acuzațiile de inșelaciune, motiv pentru care crede ca are tot dreptul sa ia masuri legale in acest sens. Regele manelelor a facut declarații!

Betty Salam a anunțat cand va alea loc nunta ei și a lui Catalin Vișanescu. Fiica lui Florin Salam are planuri mari: ”Avem foarte multe...”

17:35, 03.02.2024 - Betty Salam are o familie frumoasa și un soț iubitor. Artista este casatorita la starea civila cu soțul ei, motiv pentru care toata lumea așteapta cu sufletul la gura momentul in care cei doi se vor casatori religios. Fiica lui Florin Salam a anunțat cand va avea loc nunta lor!


Ce parere ai despre aceasta stire?