Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Accident cumplit pe A2, soldat cu 5 răniţi grav. Trafic reluat la KM 149, pe sensul de mers spre Capitală

Publicat:

Cinci persoane au fost ranite grav, printre care si un copil in varsta de 5 ani, intr-un grav accident rutier petrecut duminica dupa-amiaza pe . Polistii se afla la fata locului pentru cercetari, iar traficul este restrictionat pe sensul de mers spre Capitala, la KM 149.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Un TIR s-a rasturnat pe șosea și a blocat circulația pe ambele sensuri / FOTO

17:40, 28.04.2024 - Accident grav pe Autostrada Soarelui! Intr-una dintre cele mai aglomerate zile, un TIR s-a rasturnat pe șosea și a blocat circulația pe ambele sensuri. Șoferii au fost nevoiți sa aștepte pana cand șoseaua se elibereaza. Iata cum s-a intamplat totul.

Explozie intr-un bloc din Craiova. Un om a murit, alți trei sunt raniți. 50 de locatari, evacuați. Video. Update

03:00, 18.04.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri seara, intr-un bloc din Craiova. Potrivit primelor informații, o persoana și-a pierdut viața. Alți trei oameni sunt raniți. 50 de locatari au fost evacuați de forțele de intervenție. Explozie intr-un bloc din Craiova, soldata cu un mort și trei raniți Incident…

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Accident grav pe Autostrada Soarelui, in zona Medgidia. Traficul este oprit pe sensul spre Capitala

08:40, 31.03.2024 - Traficul este blocat, duminica dimiineața, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre capitala, in zona localitații Medgidia, din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme. Doua persoane sunt ranite.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Accident rutier pe drumul expres Craiova-Pitești, soldat cu patru raniți. Traficul este deviat

09:05, 11.03.2024 - Un accident rutier soldat cu patru raniți s-a petrecut luni-dimineața, 11 martie 2024, pe drumul expres Craiova-Pitești. Traficul a fost deviat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție.

Tragedie pe DN11: 5 raniți, dintre care 2 morți, in urma unui accident cumplit

12:46, 03.03.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Romane anunța ca circulația rutiera a fost reluata pe DN 11, in localitatea Targu Secuiesc, județul Covasna, dupa ce a fost temporar blocata in urma unei coliziuni frontale intre doua autoturisme. Evenimentul tragic s-a soldat cu 5 victime, dintre…

Trei muncitori romani au fost raniti intr-un accident pe un santier de constructii din Italia care s-a soldat cu cinci morti

20:35, 17.02.2024 - Trei muncitori din Romania au fost raniti vineri in Italia, intr-un cumplit accident de munca petrecut pe un santier din Florenta, care s-a soldat cu cinci morti, relateaza Reuters si ANSA, potrivit news.ro. Muncitorii au murit vineri dimineata, dupa ce s-a prabusit o grinda pe un santier unde lucrau…


Ce parere ai despre aceasta stire?