Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 5 DIETE de vară cu care SLĂBEȘTI UȘOR și sănătos

Publicat:

Vara, o data intrata in drepturi - și cat de bine a facut-o! - ne e de folos și acelora dintre noi care vrem sa dam ușor și repede cateva kilograme jos. Cate unul pe zi, daca se poate! Și se poate, dar acest gen de regimuri de slabit, fiind restrictive, se vor ține numai pe durata a 3-4 zile, maxim o saptamana, ca sa nu demineralizam organismul și sa cadem, cum zice romanul, din lac in puț! Iata mai jos cateva diete rapide, care te pot ajuta sa dai jos cateva kilograme și sa incapi in rochițe ori sa arați excelent in costumul de baie.

1. Dieta de 3 zile cu fructe

In aceasta perioada

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dieta de post de o zi, cu 1.200 kcalorii. Slabești fara infometare.

10:10, 18.04.2024 - Postul religios, deși poate sa reprezinte o perioada benefica pentru organism, este pentru mulți oameni o perioada in care mananca nesanatos. In general, o dieta de post poate sa conțina multe kcalorii provenite din grasimi și carbohidrați, foarte puține proteine și lipsuri mari de vitamine și minerale.

Mihaela Bilic: „Fisticul este ideal pentru DIETA. Inghețata și branza sunt alimente antidepresive”

11:35, 13.04.2024 - Mihaela Bilic, autoarea carții „Foamea sufletului”, da noi sfaturi persoanelor care vor sa țina cure de slabire. Ea a vorbit despre beneficiile consumului urmatoarelor alimente: fistic, inghețata și branza. Mihaela Bilic: „Fisticul este un aliment foarte concentrat” Medicul recomanda consumarea a 10…

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

3 alimente care conțin mangan și te ajuta sa slabești. Au numeroase beneficii pentru organism

23:50, 14.03.2024 - Trei alimente au un conținut mare de mangan și sunt foarte benefice pentru pierderea in greutate. Sunt recomandate de toți nutriționiștii, iar efectele pe care le au asupra organismului sunt uluitoare. Iata ce trebuie sa consumi.

Ce presupune dieta cu supa de oase. Slabești 7 kilograme intr-o luna

23:06, 01.03.2024 - Ești in cautarea unei diete cu ajutorul careia vrei sa slabești rapid și ușor? Vine vara și, pentru ca sezonul cald se apropie, majoritatea doamnelor și domnișoarelor vor sa arate cate mai bine, astfel ca apeleaza la o mulțime de trucuri, printre care și dietele care se gasesc pe internet. Iata ce presupune…

Alimentul care te ajuta sa slabești 10 kilograme intr-o luna. Este ieftin și se gasește in toate piețele din Romania

08:55, 19.02.2024 - Un aliment miraculos te ajuta sa slabești chiar și 10 kiligrame intr-o luna, fara sa iți afecteze sanatatea. Este un ajutor uriaș pentru sanatate și benefic pentru o silueta de vis. Romanii il gasesc in toate piețele din Romania, la prețuri foarte mici.

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.

Dieta minune cu ajutorul careia Catalin Crișan a slabit 30 de kilograme in doua luni. La ce alimente a renunțat artistul

14:10, 30.01.2024 - In ultima vreme, Catalin Crișan nu a trecut prin cele mai bune momente din viața lui. Amintim ca acesta a fost nevoit sa se opereze de urgența, in urma intervenției. Iata care este dieta minune cu ajutorul careia Catalin Crișan a resuit sa slabeasca 30 de kilograme in doua luni!


Ce parere ai despre aceasta stire?