Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ştire de ultimă oră: Conflict aprins în direct în casa „Mireasă pentru fiul meu”! Ce s-a întâmplat!

Publicat:

Cristina si Andrei - un cuplu bine sudat in casa emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1 - care recent au implinit 10 luni de relatie si erau convinsi ca vor face pasul cel mare, acum cu doar o zi inainte de marea finala, par ca s-au razgandit. Andrei nu mai este sigur de sentimentele Cristinei, iar relatia lor este si mai complicata din cauza faptului ca familiile celor doi sunt in conflict.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Tatal lui Alexandru, intervenție telefonica in direct. Ce a spus domnul George despre marturisirile fiului

13:35, 18.04.2024 - Dupa ce Alexandru a marturisit ca a fost dependent de jocuri de noroc, tatal acestuia a intrat in direct. De asemenea, Cristina și Alexandru au discutat cu Elena, dupa ce fata a avut mai multe reclamații la adresa atitudinii cuplului fața de ea.

Mai exista șanse de impacare intre Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7? Foștii concurenți s-ar fi desparțit in luna februarie

20:20, 11.04.2024 - Dupa o perioada in care s-a zvonit ca nu ar mai fi impreuna, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Așa cum era de așteptat, au aparut o mulțime de reacții din partea celor care i-au apreciat pe cand erau concurenți.

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

(foto) Iubita lui Dan Ionița, cu burtica la vedere. Cuplul, intr-o sesiune foto incendiara, in ultimul trimestru de sarcina al Cristinei

14:15, 20.03.2024 - Bloggerul Dan Ionița și iubita sa, Cristina, urmeaza sa devina in curand parinți. Cu aceasta ocazie, cei doi au organizat o sesiune foto in care tanara iși etaleaza burtica de graviduța, dar și a dezvaluit ce nume și-ar dori pentru viitorul bebeluș, scrie SHOK.md.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Iuliana a plans in brațele lui Liviu. Mama fetei a intervenit in direct. Care a fost motivul

14:45, 07.03.2024 - Dorul de casa și de familie a facut-o pe Iuliana sa planga, insa Liviu i-a fost alaturi și a ținut-o strans in brațe. In emisia live de Mireasa de pe 7 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica.

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.

Nicolae Ciuca, despre candidatura la presedintie: Cand va veni vremea, nu ma dau inapoi

10:46, 31.01.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marți, 30 ianuarie, la Antena 3, ca nu va refuza candidatura pentru functia suprema in stat, dar a precizat ca acum prioritatea este sa continue sa asigure stabilitatea guvernarii.„Am sa va raspund direct: in atributiile functiei presedintelui Partidului National…

Mireasa, sezon 9. Conflict in direct intre Maria și Cristian, dupa task-ul alinierii: „Ar trebui sa-ți masori cuvintele”

12:10, 27.01.2024 - Task-ul alinierii din sezonul 9 Mireasa nu a ramas fara discuții și reacții. Delia a explicat gestul de a nu accepta sa-l ia de mana pe Dediș, iar Cristian și-a spus parerea despre absența unei fete care sa-și doreasca un date cu el. Replica lui Cristian a starnit o reacție acida din partea Mariei.


Ce parere ai despre aceasta stire?