Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorin Blejnar, amenințat cu moartea în celulă

Publicat:

Potrivit unui comunicat postat, marti, pe site-ul , este acuzat ca, la data de 28 noiembrie 2016, in timp ce era incarcerat la Centrul de , le-a cerut agentilor supraveghetori anumite bunuri la care nu avea dreptul potrivit legii, iar in acest context, fiind refuzat, inculpatul a inceput sa se manifeste violent, amenintand ca le va mutila pe celelalte persoane private de libertate care se aflau in aceeasi camera cu el. 

In aceste conditii, seful centrului a dispus mutarea inculpatului intr-o alta camera de detentie. 

"Urmare

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, invinsa de Columbia intr-un meci amical inainte de EURO 2024

07:05, 27.03.2024 - Romania a pierdut marți seara meciul amical impotriva Columbiei, scor 2-3, disputat pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, Spania. Citește și: Protest la Ploiești impotriva presedintelui Consiliului Județean, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie Sud-americanii au inceput meciul cum nu se putea…

Suedia și Finlanda cer UE sa inaspreasca sancțiunile anti-Rusia, specific impotriva „responsabililor de moartea lui Navalnii”

14:15, 26.03.2024 - Finlanda și Suedia cer ca Uniunea Europeana sa-și inaspreasca sancțiunile impuse contra Rusiei ca urmare a uciderii in lagar a opozantului Aleksei Navalnii. Ministrul de externe al Suediei, Tobias Billstrom, a declarat, marți, ca „sancțiunile ar trebui extinse”.

Aliații lui Putin cer reinstituirea pedepsei cu moartea dupa masacrul din Moscova. Ar putea fi folosita inclusiv impotriva disidenților

10:50, 25.03.2024 - Acoliții lui Putin, aflați in poziții de rang inalt in cadrul regimului de la Kremlin au inceput sa ceara reinstituirea pedepsei cu moartea in Rusia, dupa masacrul comis de teroriștii ISIS la concertul din Moscova, vineri, relateaza The Moscow Times.

Statele din Uniunea Europeana vor discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

12:35, 19.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt asteptate sa discute noi sanctiuni impotriva Moscovei pentru moartea de saptamana trecuta a lui Aleksei Navalnii, cel mai proeminent lider al opozitiei din Rusia.

Barbat din Brașov, arestat preventive dupa ce a agresat o alta persoana

16:00, 06.02.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Secția 4 Poliție efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal, cu persoana banuita in stare de arest preventiv, pentru savarșirea infracțiunii de “lovire și alte violențe”. La data de 4 februarie a.c., in jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?