Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe mărturisire neaşteptată: "Mi s-a strâns stomacul de dor"

Publicat:

si-a redeschis blogul, unde zilnic le face prietenilor ei destainuri din viata ei de dincolo de camerele de luat vederi. Prezentatoarea de televiziune a marturisit ca a apucat-o, asa din senin, un dor nespus.

încearca sa le arate prietenilor ei virtuali cum este ea dincolo de camarele de luat vederi. pentru asta, vedeta a decis sa-si redeschida blogul, unde le face fanilor ei fel de fel de marturisiri.

De curând, aceasta a postat un text despre sporturile ei preferate, marturisind ca desi se afla în mijlocul verii a apucat-o…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Alina Pușcaș despre educația financiara data copiilor sai: ”La final de zi le dadeam 50 de lei”  

14:30, 11.03.2024 - Frumoasa Alina Pușcaș se ocupa intens de cei trei copii ai sai. Prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva” se declara un parinte echilibrat, care are o relație de prietenie cu Iris (4 ani), Melissa (8 ani) ș Alex (9 ani), care impune limite, munca urmata de satisfacții. Caci vedeta Antena 1 a inceput…

Simona Gherghe, imagine emoționanta cu mama ei, de 8 Martie! Cum arata prezentatoarea TV in copilarie: „Sufletul și inima” / FOTO

17:25, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie o mulțime de vedete din showbiz-ul de la noi au transmis fel de fel de urari emoționante pentru cele mai importante femei din viața lor. Așa a facut și Simona Gherghe. Iata postarea facuta de prezentatoarea TV de la Mireasa!

Mirela Vaida, apariție neașteptata la Acces Direct! Prezentatoarea TV, nevoita sa poarte ochelari de vedere. Ce a pațit / VIDEO

16:50, 04.03.2024 - Mirela Vaida este nevoita sa poarte ochelari de vedere saptamana aceasta! Prezentatoarea de la Acces Direct i-a luat prin surprindere pe telespectatorii celebrei emisiuni astazi. Din ce motiv a facut vedeta o astfel de schimbare.

Gina Pistol, inca o schimbare de look. Cum arata acum prezentatoarea, dupa ce recent a fost nemulțumita de stiliștii din SUA

18:15, 29.02.2024 - Gina Pistol și-a incantat fanii cu cea mai recenta apariție. Prezentatoarea a petrecut mult timp la salon pentru o schimbare de look. Recent, mama lui Josephine s-a declarat nemulțumita de tunosoarea realizata in Los Angeles și și-a dorit sa intre pe mainile stiliștilor din Romania.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

De ce a amanat Lili Sandu nunta cu Silviu Țolu. S-au logodit in urma cu aproape cinci ani. „Inca n-am ajuns la numitorul ala comun”

13:35, 11.02.2024 - Lili Sandu și Silviu Țolu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Intre ei este o diferenta de varsta de 12 ani, insa nu au simțit-o niciodata. S-au logodit in urma cu aproape cinci ani la Istanbul, insa nu au facut pasul cel mare, iar vedeta explica de ce nu s-a intamplat asta.Invitata…


Ce parere ai despre aceasta stire?