Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul grădinarilor: cu ce trebuie să stropim roșiile pentru a fi gustoase și mari

Publicat:
Secretul grădinarilor: cu ce trebuie să stropim roșiile pentru a fi gustoase și mari

Momentul ideal pentru tratamentExperții afirma ca tratamentul plantelor ar trebui sa se faca in timpul fructificarii active, mai exact cand tomatele incep sa se inroșeasca. Aceasta este faza in care plantele pot beneficia cel mai mult de pe urma nutrienților adaugați.Ingrediente necesare pentru amestecul minunePentru a prepara acest amestec, aveți nevoie de:1 cana (250 ml) de cenușa de lemnApa1 lingura de sareInstrucțiuni de preparareDiluarea cenușei: Amestecați cenușa de lemn intr-o cana de apa.Adaugarea sarii: Introduceți o lingura de sare in soluție și amestecați bine.Perioada de odihna: Lasați…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Metoda naturala a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de daunatori

23:01, 24.04.2024 - Ce este apa cu cenușaApa cu cenușa reprezinta o metoda de fertilizare folosita de generații, recunoscuta pentru eficacitatea sa in imbogațirea solului cu minerale esențiale precum potasiu, fosfor și calciu. Acest amestec simplu, dar puternic, ajuta la fortificarea plantelor impotriva bolilor și daunatorilor.Cum…

Horoscop duminica, 3 martie. Suișuri și coborașuri pentru nativii din zodiac: o zodie are de luat o decizie importanta

21:36, 02.03.2024 - Berbec **Iubire - E important și benefic sa socializați, sa petreceți timpul cu prieteni, inconjurat de oameni dragi.Sanatate - Sentimentul de apartenența la un grup da masura dispoziției voastre. Incercați sa fiți mai extrovertit.Bani - Familia va poate solicita atenția și sa fie nevoie sa lucrați…

Vladmir Putin, misiune imposibila pentru ruși: "Lasați bautura, incercați cu schiurile" | Liderul de la Kremlin susține ca economia țarii sale este "cea mai mare din Europa"

13:16, 29.02.2024 - Președintele Vladimir Putin le-a cerut cetațenilor țarii sale un sacrificiu aparent imposibil, daca ținem cont de istoria mai recenta sau mai indepartata a Rusiei, fie ea țarista, sovietica sau post-comunista.

Beneficiile ardeiului iute pentru sanatate pe langa faptul ca imbunatațește metabolismul și promoveaza pierderea in greutate

22:05, 23.02.2024 - Iuțeala și beneficiile ardeiului iute pentru sanatate provin de la o substanța chimica numita capsaicina. Din punct de vedere istoric, adaosurile picante la alimente au ajutat la prevenirea deteriorarii in climatele calde inainte de inventarea refrigerarii. Proprietațile antimicrobiene ale capsaicinei…

Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)

19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…

Omleta japoneza in straturi. De ce este tamagoyaki atat de populara in intreaga lume?

17:46, 13.02.2024 - Tamagoyaki, o rețeta de baza in Japonia, este realizata prin rularea cu grija a mai multor straturi subțiri de ou gatit intr-o tava dreptunghiulara, asemenea unei omlete.In mod tradițional, ar fi nevoie și de o tigaie speciala, dar poate fi folosita și una normala, antiderapanta, de 20 centimetri.Exista…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?