Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scrisoare cutremurătoare către parlamentarii care au votat legea recursului compensatoriu: Vă consider părtaş la această dublă crimă

Publicat:

"Va consider partas la aceasta dubla crima si sper ca aceasta vina sa va urmareasca pana la sfarsitul vietii, asa cum durerea de a-mi pierde parintii in cel mai crud mod cu putinta va fi cu mine pentru totdeauna. Nu exista noapte in care sa nu ma gandesc la suferinta fizica si mentala din ultimele lor minute", le scrie fiica parintilor ucisi in scrisoarea adresata parlamentarilor. a declarat pentru G4Media.ro ca a trimis scrisoarea (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a votat pachetul de sprijin pentru Ucraina

07:05, 21.04.2024 - Camera Reprezentantilor din Statele Unite a votat aseara masivul pachet de sprijin pentru Ucraina, in valoare de 61 de miliarde de dolari. Acest pachet este parte dintr-o suma mai mare de 95 de miliarde, care cuprinde si ajutoare de securitate pentru Israel si Taiwan. Pentru a intra in vigoare, legea…

A murit OJ Simpson, cel mai controversat sporitiv american din toate timpurile. A fost acuzat de o dubla crima

20:56, 11.04.2024 - „Tatal nostru, Orenthal James Simpson, a cedat in lupta contra cancerului. A fost inconjurat de copiii și de nepoții sai. In aceasta perioada, familia va roaga sa respectați dorința de intimitate”, a transmis familia pe pe contul de X, fostul Twitter, al lui OJ Simpson. Si Fostul mare sportiv a dezvaluit,…

A murit O.J. Simpson, fostul star al fotbalului american. A fost acuzat și apoi achitat de o dubla crima in anii 1990

20:00, 11.04.2024 - O.J. Simpson, fosta vedeta din NFL (Liga Naționala de Fotbal American) a murit la varsta de 76 de ani. Avea cancer. In anii 1990, el a fost achitat de uciderea fostei sale soții și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga țara și a starnit controverse aprinse.

Salariile bugetarilor cresc din nou. Senatul a votat tacit legea

11:25, 09.04.2024 - Salariile bugetarilor cresc din nou. Senatul a votat tacit legea Senatul a adoptat tacit, in plenul de luni, in calitate de prim for sesizat, propunerea legislativa care prevede modificarea Legii salarizarii personalului platit din fonduri publice in sensul ca sporurile pentru conditiile de munca sa…

Vecinii femeii care a fost ucisa in casa amantului, declarații cutremuratoare! Ce știu despre noaptea in care s-a produs crima: ”E moarta la mine in…”

17:46, 12.02.2024 - Noi informații cutremuratoare in cazul crimei din Vaslui. Vecinii femeii care a fost omorata in casa amantului ei au facut declarații cutremuratoare și au spus tot ce știu despre noaptea in care s-a produs tragedia.

Dubla crima in Brașov! Un tanar si-a omorat parintii. Ce spun vecinii despre tragedie / FOTO

14:20, 07.02.2024 - Dubla crima in Brașov! Un tanar și-a omorat parinții, iar cand și-a dat seama de ceea ce a facut a sunat de urgența la 112 și s-a autodenunțat. Iata ce spun vecinii despre cumplita tragedie!

Dubla crima de la Manoleasa: DETALIILE șocante descoperite de procurori, criminalul trimis in judecata

15:36, 01.02.2024 - Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani a dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a inculpatului Marius Florin Strat in varsta de 37 de ani, din comuna Ripiceni, județul Botosani.


Ce parere ai despre aceasta stire?