Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a ințeles ca tatal muribund sa ii dea un semn de dincolo de mormant. Dupa moarte, semnul a venit!

Publicat:

O tânara din SUA susține ca a primit un semn de la tatal ei de dincolo de mormânt. Povestea stranie a fost relatata pe Reddit și s-a viralizat rapid.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO: Leșuri de animale moarte in albia raului Țibleș la Suciu de Jos. Vicele a venit, a vazut și … a plecat

12:05, 26.03.2024 - Situație incredibila pe raul Țibleș din localitatea Suciu de Jos, comuna Suciu de Sus. The post VIDEO: Leșuri de animale moarte in albia raului Țibleș la Suciu de Jos. Vicele a venit, a vazut și … a plecat first appeared on Informatia Zilei .

E PRIMAVARA – Cerșetorii au (re)venit pe strazile din Baia Mare

17:10, 21.03.2024 - Daca e primavara, e cerșetorie pe strazile din Baia Mare. Și din ce in ce mai vizibila. O simpla oprire la locul de joaca din zona Vivo Mall iți arata cum funcționeaza treaba. Simplu. O femeie cu un copil in brațe cerșește printre mașini, in timp ce o alta sta pe banca și vede cați bani primește cerșetorul.…

Declaratii de avere Constanta: Averea si interesele lui George Damcaliu, inginer la ABADL. Venit de peste 4.000 de euro din chirie (DOCUMENTE)

17:05, 17.03.2024 - In editia de astazi, prezentam declaratia de avere si pe cea de interese ale lui George Damcaliu, inginer la Administratia Bazinala de Apa Dobrogea ndash; Litoral Cotidianul ZIUA de Constanta prezinta averile si interesele directorilor si angajatilor celor mai importante institutii publice din judetul…

Primul pui de delfin nascut viu in captivitate in Romania a venit pe lume la Delfinariul din Constanța

11:40, 13.03.2024 - Primul pui de delfin nascut viu in captivitate la Delfinariul din Constanța a venit pe lume vineri, pe 8 martie, și i-a luat prin surprindere pe toți angajații, inclusiv pe antrenori, care au observat cu uimire ca in bazin s-a instalat un nou locatar.

Zeljko Kopic, vești bune pentru suporterii „cainilor” » Reacție sincera dupa 3 luni la Dinamo: „Cand am venit stadionul nu era plin”

14:40, 07.03.2024 - Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, a susținut conferința de presa premergatoare partidei cu UTA Arad, din etapa #30 a Superligii. Tehnicianul croat le-a oferit și o veste buna dinamoviștilor. Antrenorul dinamovist a anunțat faptul ca tot lotul echipei este valid. Existau semne de intrebare…

Drama vieții actorului Costin Marculescu. Durerea imensa pe care a luat-o cu el in mormant: „A planuit totul”

12:11, 27.02.2024 - Moarte neașteptata a actorului Costin Marculescu in urma cu aproape 4 ani ani a dat la iveala o durere nemarginita cu care a trait in ultima perioada a vieții. Acesta a fost macinat de faptul ca luni de zile nimeni nu ii deschidea ușa, iar așa-zișii prieteni nu se deranjau sa-i dea un telefon.

Rona Hartner, dreptate dincolo de moarte / Regretata artista era harțuita și in mormant

22:50, 26.02.2024 - Harțuita chiar și in mormant de autoritați pentru ca și-a cerut drepturile, Rona Hartner, care a incetat din viața in urma cu trei luni, a caștigat, luni, procesul cu funcționarii care refuzau sa-și achite datoriile.

Doua femei, gasite moarte in casa de postasul venit sa aduca pensiile

20:30, 09.02.2024 - Doua femei, mama si fiica, au fost gasite moarte in propria casa de catre postasul din sat, in ziua in care a mers sa le duca pensiile, informeaza Agerpres. Doua femei, de 82, respectiv 55 de ani, mama si fiica, au fost gasite moarte, vineri, in casa lor din comuna vasluiana Stefan cel Mare. Trupurile…


Ce parere ai despre aceasta stire?