Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Renata Gheorghe a fost prinsă cu minciuna? Ce a pus capac în relaţia ei cu Leo de la Strehaia

Publicat:

si Leo de la Strehaia au anuntat astazi ca s-au despartit si spun ca de aceasta data este definitiv. De aici pana la un scandal monstru a fost doar un pas. Din spusele lui Leo, Renata este de vina. Ceva ascuns in masina ei a pus capac relatiei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Florin Piersic Jr. despre relația cu tatal sau. Cand s-a produs ruptura: „M-a șocat gestul, numai ca…”

10:30, 19.02.2024 - Florin Piersic Jr. a vorbit despre motivul care a dus la racirea relației dintre el și tatal sau, celebrul actor Florin Piersic. Un gest al artistului cu un numar uriaș de fani in Romania l-a intristat pe fiul marelui actor. Și a dus la o ruptura a legaturii tata-fiu. Intr-un interviu acordat in urma…

Cel mai nou cuplu din showbiz. Au fost surprinsi impreuna, ea e mult mai tanara decat el. Relatia e surprinzatoare

18:35, 12.02.2024 - Dupa o desparțire plina de scandaluri și o tradare mare din partea soțului, o artista celebra iubește din nou. Cei doi au fost susprinși impreuna și radiau de fericire. Cine este noul iubit al cantareței, mai tanar cu 10 ani decat aceasta. Artista iubește din nou Dupa o desparțire care a fost subiect…

Cum gestioneaza CRBL și soția sa, relația cu fiica lor! Cei doi și-au imparțit rolurile: "Nu te invața nimeni cum sa fi parinte"

23:45, 05.02.2024 - CRBL și soția sa, Elena, au vorbit despre rolul de parinți și cum gestioneaza cei doi relațiia cu fiica lor. Mai mult, aflam cine a avut ultimul cuvant atunci cand cei doi soți au luat hotararea de a participa la "Power Copule".

Iuliana Marciuc a dezvaluit de cate ori l-a inșelat pe Adrain Enache. Relația ei cu un grec i-a pus capac artistului

21:35, 29.01.2024 - Iuliana Marciuc traiește cu Adrian Enache de mulți ani, relația lor incepand de pe vremea cand artistul era casatorit.Ea a vorbit despre viața de amanta, dezvaluind ca cel mai greu era de sarbatori, deoarece Enache era la familie, iar ea singura. „Povestea mea este departe de a fi unica, am…

Cleopatra Stratan și soțul ei și-au marturisit relația intr-o noua melodie

13:46, 20.01.2024 - Artista Cleopatra Stratan iși surprinde fanii cu o noua piesa. Textul piesei „M-ai indragostit” a fost scris de moldoveanca, impreuna cu soțul ei, Edward Sanda. „Am luat bilet doar dus, spre necunoscut/ Și cind am ajuns a fost nemaivazut/ Am sentimentul acut/ De la un simplu sarut/ Tu m-ai indragostit/…

Star Matinal. Adrian Mutu, despre relația cu soția lui, Sandra. „Briliantul” a fost schimbat de partenera de viața: ”Iubirea eterna”

12:50, 05.01.2024 - Adrian Mutu a avut parte de un trecut tumultuos, dar acum se bucura de viața pe care o are. Casnicia cu Sandra ii aduce multa implinire, fiind un soț și tata dedicat pentru micuțul Tiago, in varsta de 6 ani.

Andreea Marin, clipe emoționante in relația cu Adrian Brancoveanu. „Ne-am cunoscut in momente dificile”

19:05, 25.12.2023 - Andreea Marin, zana surprizelor, a facut dezvaluiri emoționante despre relația sa cu Adrian Brancoveanu. Deși foarte discreți in privința vieții personale, cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape șase ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?