Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacţia neaşteptată a lui Florin Ristei după ce a auzit un concurent la "X Factor" cântând melodia "De-ai fi tu salcie la mal"

Publicat:

a rabufnit pe internet! Cântaretul nu s-a mai putut abtine dupa ce a auzit ca un concurent de la "X Factor" a cântat aceeasi piesa pentru care a fost foarte apreciat pe când  participa la "X Factor".

"Nu, nu, nu poti sa vii la X Factor si sa cânti "De-ai fi tu salcie la mal" cam la fel cum am cântat-o eu acum 3 ani. Fii original!
Si oricum, s-a cam saturat lumea de piesa. Erau si alte alegeri.", a scris artistul pe o retea de socializare.

, prezentatorea de la "Mireasa

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Dinu Maxer dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat melodia „S-a furat mireasa”: „Ma deranjeaza! Am fost o sursa de inspirație pentru ei”

17:00, 23.04.2024 - Dinu Maxer a facut primele declarații dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat melodia „S-a furat mireasa”. Artistul spune ca o piesa asemanatoare a compus și el in urma cu aproximativ cinci ani. De curand, Smiley și Damian Draghici au lansat impreuna piesa „S-a furat mireasa”, la care au lucrat…

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Primul concurent care a fost eliminat din sezonyl 13. Reacția lui a fost neașteptata: ”Cea mai slaba farfurie” / VIDEO

00:25, 23.04.2024 - A avut loc prima eliminare la Chefi la cuțite, sezonul 13! O echipa continua dupa ce un concurent a obținut 6 puncte și a plecat acasa. Reacția lui a fost neașteptata, dar s-a conformat deciziei și a acceptat ce s-a intamplat! Juratul a regretat profund plecarea lui din competiție.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila, transformare in Irina Loghin. Concurenții au cantat in spaniola piesa „Porom pom pom” : ”A fost perfect” / VIDEO

00:20, 10.03.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au cantat in lima spaniola o piesa preluata și de Irina Loghin. Cei doi concurenți au lasat deoparte portul romanesc și au imbracat costumul de toreador. Au intepretat melodia „Porom pom pom”. Cum au comentat jurații prestația lor.

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Paula Chirila și Romica Țociu, show incendiar! S-au transformat in Dr Dre și Snoop Dogg și au cantat piesa „The next episode” / VIDEO

01:20, 03.03.2024 - In episodul din acasta seara, cel cu numarul 3 al emisiunii Te cunosc de undeva - Sezonul 20, difuzat pe data de 2 martie 2024, Paula Chirila și Romica Țociu s-au transformat in Dr Dre și Snoop Dogg și au cantat piesa „The Next Episode”. Cum au comentat jurații prestația lor.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, moment de excepție! S-au transformat in Pippo Franco și au cantat piesa „Chi chi Chi co Co Co”: "Fabuloși!" / VIDEO

00:05, 03.03.2024 - Moment unic in ediția din aceasta seara pe scena de la Te cunosc de undeva sezonul 20. Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Pippo Franco și au cantat piesa „Chi chi chi, co co co”, o piesa pentru copii.

Erika Isac, autoarea piesei feministe „Macarena”: „Am incercat sa expun in versuri realitatea abuzurilor și realitatea victimelor”. Cum il descrie pe „Mirel din Turnu Magurele”

11:10, 22.02.2024 - Cantareața Erika Isac, autoarea piesei „Macarena”, ce a starnit o furtuna pe rețelele de socializare, a dezvaluit miercuri, pentru Pagina de Media, ca versurile melodiei au fost inspirate din experiențelor sale și ale femeilor din jurul ei. Artista a catalogat reacțiile negative primite ca fiind frustrari…


Ce parere ai despre aceasta stire?