Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în numele sânilor Nicoletei Luciu! Iuliana vs. Răzvan Ciobanu: "A jignit-o pe sora mea şi am simţit nevoia să îi iau apărarea"

Publicat:

, sora mai mica a Nicoletei, a venit în platoul emisiunii "Un show Pacatos" pentru a face lumina în cazul scandalului cu .

Designerul vestimentar este foarte revoltat, dupa ce a vazut-o pe si-a aratat sânii la TV imediat dupa ce si-a scos silicoanele si le-a înlocuit cu altele mai mici.

Asa aratau sânii , înainte sa-si scoata implanturile mamare! Imagine cu vedeta complet dezbracata

Iuliana a povestit ca Nicoleta s-a simtit foarte prost când a citit parerea…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 782. Kuleba: Apararea aeriana ucraineana apara si vecinii din Moldova, Romania si Polonia

16:45, 15.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 782. Ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba declara ca apararea aeriana ucraineana protejeaza acum nu numai cerul ucrainean de teroarea aeriana rusa, ci si pe vecinii din Moldova, Romania si Polonia.

Suedia, nou stat membru NATO, se pregatește de razboi! Guvernul aloca bani suplimentari pentru apararea civila si adaposturile antiatomice

19:45, 11.04.2024 - Guvernul suedez a anuntat joi ca va aloca 385 de milioane de coroane suplimentare (33 de milioane de euro) pentru a-si consolida adaposturile antiatomice, serviciile de urgenta si apararea civila, dupa ce a avertizat ca tara trebuie sa se pregateasca de razboi, relateaza AFP, conform AGERPRES.

O femeie a fost amenințata ca va fi data afara din avion pentru ca i se vedea forma sanilor prin tricou. „Sanii nu sunt arme de razboi”

11:35, 30.03.2024 - O pasagera amenintata cu debarcarea dintr-un avion pentru ca nu purta sutien sub un tricou a denuntat o „umilire” discriminatorie si a cerut o intalnire cu patronul companiei aeriene americane Delta, relateaza AFP, preluata de News.ro.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 747 | Atac masiv lansat de ruși asupra Odesei. Bombardamente și in Harkov

08:05, 11.03.2024 - Forțele ruse au lansat in noaptea de duminica spre luni un atac masiv cu drone asupra orașului Odesa, a informat Comandamentul Operațional de Sud al Ucrainei. Atacul a fost lansat in valuri și a provocat daune infrastrucții civile, iar mai multe case au fost avariate. Potrivit armatei ucrainene, apararea…

Power Couple Romania, 19 februarie 2024. Cum s-a descurcat Oana Matache la 30 de metri deasupra marii. „Am simțit nevoia sa lovesc ceva”

03:05, 20.02.2024 - In editia Power Couple din aceasta seara, fetele au fost supuse la o proba de foc. Au avut de schimbat o roata de masina in cele mai dificile conditii: la 30 de metri deasupra marii. Articolul Power Couple Romania, 19 februarie 2024. Cum s-a descurcat Oana Matache la 30 de metri deasupra marii. „Am…

Nicolae Ciuca, explicații dupa afirmațiile șefului Statului Major care avertiza asupra unui risc de razboi: „Suntem, totuși, o țara la granița unui conflict”

12:50, 02.02.2024 - Liderul PNL a declarat, in contextul in care șeful Statului Major al Apararii, general-locotenent Gheorghita Vlad, a susținut ca romanii trebuie sa fie ingrijorați și sa se pregateasca de razboi, ca este un mesaj „care vizeaza nevoia de legiferare”.„Este vorba de mesajul profesional. Cred ca generalul…

Razboi in Ucraina, ziua 704. Volodimir Zelenski vrea sa confiste banii rusilor: "Sa-i folosim pentru apararea Ucrainei"

10:00, 28.01.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 704. O mica unitate de soldați ai Brigazii 47 Mecanizate ucrainene a executat o misiune de razbunare impotriva unui grup de soldați ruși care au executat prizonieri pe front, chiar daca aceștia din urma se predasera.


Ce parere ai despre aceasta stire?