Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul HOROSCOP din 2013: 29 decembrie - 4 ianuarie.

Publicat:

Site-ul romanialibera.ro va prezinta cel mai complet horoscop saptamanal realizat de psihologul si astrologul . Dati click mai jos, pe zodia dumneavostra, pentru a afla horoscopul pentru perioada 29 decembrie - 4 ianuarie.

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Il conving? Oferta reinnoita pentru Dani Coman: „Toți au bani, capitalul uman e mai important” + Posibila destinație-șoc!

22:00, 25.04.2024 - Dani Coman, 45 de ani, a parasit-o pe Hermannstadt la jumatatea lunii aprilie și inca nu a facut un anunț concret cu privire la viitoarea sa destinație. Acesta e dorit insistent la FC Argeș, primul club din cariera de jucator, varianta careia i se adauga „pista Rapid”, vehiculata in ultima vreme, plus…

Neatza cu Razvan și Dani. Anda Adam se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap: „Cand a venit furtuna...” / VIDEO

13:45, 24.04.2024 - Anda Adam a dezvaluit ca se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap din cauza vremii. Ce a marturisit indragita cantareața, in excusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Cum a aparut sotia lui Dani: „Imi iau revansa! Peisajul este de poveste”

18:45, 22.04.2024 - La mai puțin de un an de la superba nunta organizata pe malul unui lac din apropierea Capitalei, Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Superba vedeta a facut furori cu cea mai recenta apariție, iar primul care a reacționat a fost chiar soțul ei. Ce intrebare i-a pus prezentatorul matinalului…

Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Arges, recunoaste: „Daca Dani Coman vine la Pitesti, in trei, patru ani ne vom bate la titlu”

10:31, 19.04.2024 - Doua victorii care ne dau speranțe, 4-1 cu Ceahlaul și 2-0 cu Alexandria… – Mi-aș dori sa intalnesc din nou la baraj pe Dinamo și de data asta sa le intoarcem noi cu 6-0, nu 6-1. Da, chiar din sezonul asta, de ce sa nu, daca matematic avem șanse la locul 7 și exista discuții […]

Dani Oțil a taiat porcul pentru Craciun și a dat de belea! Cum și-a pus viața in pericol. „Era sa murim”

09:10, 05.12.2019 - Dani Oțil a povestit, joi, ca a taiat un porc in weekend, alaturi de niște prieteni, și a intrat intr-o situație cumplita, din care „de-abia a reușit sa scape cu viața”. Nu a anticipat nimic!

Dani Mocanu a dat de belea! A fost audiat la Parchetul Militar, dupa scandalul din Jandarmerie. Ce spune in apararea lui

17:38, 21.08.2018 - Dani Mocanu a fost audiat la Parchetul Militar, marți, dupa ce mai multi jandarmi de la Inspectoratul Judetean Dambovita au facut figuratie intr-un videoclip al sau, imbracati in uniforme si cu o masina de interventie.

A dat de belea! Dani Mocanu, dezvaluiri din celula: "Nu am crezut in viața mea ca o sa ajung aici"

17:32, 10.10.2017 - Dani Mocanu rupe tacerea! Manelistul s-a hotarat sa vorbeasca despre noaptea petrecuta in arest si despre acuzatiile care au scandalizat lumea mondena! Artistul este acuzat de trafic de persoane si de spalare de bani, iar acum se afla sub control judiciar.

Cuvinte cheie:

dani belea

Ce parere ai despre aceasta stire?