Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pericol pentru fosta gardă din servicii. Un miliardar s-a decis să facă mărturisiri complete (presa)

Publicat:

se plimba tantos prin zonele de fite unde isi face veacul „high-life”-ul bucurestean, ajungand sa faca naveta intre Snagov si Dorobanti, bucurandu-se din plin de facilitatile unui control judiciar mai mult decat lejer.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vica Blochina, detalii despre coșmarul prin care a trecut, dupa ce fiul ei a decis sa se mute la Victor Pițurca: „Am eșuat ca mama”

08:55, 17.04.2024 - Vica Blochina a trecut prin momente greu de imaginat, dupa ce fiul ei, Edan, a decis sa se mute definitiv la Victor Pițurca, tatal sau. Fosta balerina a declarat in cadrul unei emisiuni online ca a „eșuat ca mama”.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina și-a deschis sufletul…

Incendiile de vegetație sunt un real pericol public 

07:00, 05.04.2024 - Incendiu de vegetație uscata in comuna Rau Alb, satul Rau Alb de Sus.Garda de Intervenție Voinesti a intervenit cu o autospeciala de stingere cu apa și spuma. La fața locului incendiul afecta cca 1 ha plante furajere și vegetație uscata. S-a acționat  pentru localizarea și lichidarea incendiului Articolul…

Acces Direct. Antrenor de tenis, evacuat de urgența din vila din Snagov. Fiica și fosta soție s-ar fi aliat impotriva lui Mihai: „Sunt un om disperat”

19:35, 14.03.2024 - La o varsta respectabila, Mihai Tomescu a ajuns la capatul puterilor. Antrenorul de tenis susține ca fiica și fosta soție au vrut sa ii ia tot, el urmand sa fie evacuat din casa din Snagov, singura proprietate pe care ar fi vrut sa o pastreze.

Catinca Roman, prima declarație dupa moartea mamei sale. Cum va fi inmormantata Mioara Roman și cine se va ocupa de tot

15:10, 23.02.2024 - Catinca Roman a facut primele declarații, dupa ce Mioara Roman, mama ei, a murit la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viața, noaptea trecuta, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni.

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

08:00, 23.02.2024 - Mioara Roman suferea de boli grave și fusese internata intr-un azil de batrani din Snagov. Mioara Roman s-a stins din viața, la caminul de batrani, de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. La varsta de aproape 84 de ani, fosta soție a lui Petre Roman a pierdut lupta cu un stop cardiac, dupa o viața…

S-a aprobat lista manifestarilor culturale finanțate de la bugetul Campinei. Acuze privind... presa și fosta conducere a Casei de Cultura!

21:20, 19.02.2024 - Sala de ședințe de la Casa cu Grifoni a gazduit luni, 19 februarie, la pranz, o ședința extraordinara a Consiliului Local Campina, in cadrul careia s-a aprobat și lista manifestarilor culturale, artistice, sportive și educative finanțate de la bugetul local in anul 2024.

Este așteptat primul interviu occidental cu Putin - Fosta vedeta a Fox News, fan Donald Trump, se afla la Moscova

04:10, 06.02.2024 - Fostul prezentator vedeta de la Fox News, Tucker Carlson, a carui sosire la Moscova a alimentat speculatiile ca ar putea deveni primul jurnalist occidental care il va intervieva pe presedintele rus Vladimir Putin de la declansarea invaziei din Ucraina, a mentinut, luni, aerul misterios care invaluie…


Ce parere ai despre aceasta stire?