Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pământul pierde o secundă! Cum o recuperăm?

Publicat:
Pământul pierde o secundă! Cum o recuperăm?

amenința sa se joace cu percepția noastra despre timp, cu ceasurile și cu societatea intr-un mod fara precedent. Dar doar pentru o secunda. Pentru prima data in istorie, timpul mondial poate fi nevoit sa ia in considerare scaderea unei secunde din ceasurile noastre in cațiva ani, deoarece planeta se rotește puțin mai repede decat obișnuia. Potrivit unui studiu, ceasurile ar putea sari peste o secunda, numita „a doua negativa”, in jurul anului 2029. „Este o situație fara precedent și importanta„, a declarat autorul principal al studiului, Duncan Agnew, un geofizician la Instituția…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol si foto: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU Gheata polara se topeste si modifica rotatia Pamantului

12:41, 28.03.2024 - Incalzirea globala are un impact nu doar asupra vremii, ci si asupra trecerii timpului. Un studiu publicat miercuri in revista stiintifica Nature arata ca topirea accelerata a ghetii polare afecteaza, in felul sau, masurarea timpului la scara globala, relateaza News.ro. Intr-o zi, in urmatorii ani,…

Gheata polara se topeste si modifica rotatia Pamantului: Timpul insusi este afectat

10:40, 28.03.2024 - Incalzirea globala are un impact nu doar asupra vremii, ci si asupra trecerii timpului. Un studiu publicat miercuri in revista stiintifica Nature arata ca topirea accelerata a ghetii polare afecteaza, in felul sau, masurarea timpului la scara globala. Intr-o zi, in urmatorii ani, toti locuitorii…

GRAFICE Cum s-a ales praful de sporul natural din Romania: Natalitatea este in picaj

11:25, 25.03.2024 - Romania se afla pe un trend demografic profund descendent! Fara politici pro-nataliste de amploare, Romania a ajuns sa numere puțin peste 19 milioane de rezidenți la ultimul recensamant, iar la viitorul pierderea va face ca populația rezidenta sa coboare la 18 milioane. Una dintre cauze este natalitatea…

Apa potabila din județul Hunedoara, printre cele mai bune din țara

21:25, 13.03.2024 - In urma ultimelor analize efectuate de catre Centrul Național de Monitorizare a Riscurilor din Mediul Comunitar (CNMRMC) din cadrul Institutului Național de Sanatate Publica (INSP), județul Hunedoara se bucura de o calitate excelenta a apei potabile. Alaturi de alte zone precum Galați, Braila, Salaj,…

Zilnic, cazuri  de rujeola de ordinul zecilor la Institutul ”Matei Balș”

19:46, 21.02.2024 - Medicii sunt ingrijorați, deoarece zilnic zeci de cazuri de rujeola, majoritatea copii, sunt inregistrate la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, a declarat directorul medical al acestui institut, medicul Adrian Marinescu. ”Intr-adevar, situația privind rujeola a devenit mai mult decat…

Ce spune statistica: Cu cat au crescut prețurile la cele mai importante produse alimentare

05:05, 12.02.2024 - Mancam produse alimentare mai scumpe, in medie, cu 43% fața de 2019 cand nu aveam nici pandemie, nici criza energetica și nici razboi.Dintre produsele alimentare care nu ar fi trebuit sa mențina scumpiri mari sunt cele de panificație. Prețul painii a crescut cu peste 52%, arata cifrele Institutului…


Ce parere ai despre aceasta stire?